Βασίλισσα Ράνια | Το τρυφερό μήνυμα για την επέτειο γάμου της με τον βασιλιά Abdullah της Ιορδανίας

Το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας γιόρτασε 28 χρόνια γάμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ράνια και ο σύζυγός της βασιλιάς Abdulah της Ιορδανίας γιόρτασαν την 28η επέτειο του γάμου τους. Η 50χρονη με αφορμή την περίσταση θέλησε να μοιραστεί στο Instagram ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της.

"Χαρούμενη επέτειο στον πιο αγαπημένο της καρδιάς μου” έγραψε και μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον βασιλιά της Ιορδανίας.

Η Ράνια και ο Abdulah είχαν παντρευτεί στις 10 Ιουνίου 1993, όταν εκείνος ήταν ακόμα πρίγκιπας. Η μέρα του γάμου είχε κηρυχτεί ως αργία και η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στο Royal Palace στο Αμάν.

Η 28χρονη Ράνια είχε δείξει από τότε το υπέροχο στιλ της φορώντας ένα νυφικό του Bruce Oldfield και χτενίζοντας τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο που είχε διακοσμήσει με ένα πέπλο.

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Hussein, το 1994 και ακολούθησε η Iman το 1996, η Salma το 2000 και ο Hashem το 2005. Ο Abdullah στέφθηκε βασιλιάς τον Φεβρουάριο του 1999 και η Ράνια έγινε βασίλισσα ένα μήνα αργότερα.

Πρόσφατα η βασίλισσα είχε ανεβάσει στο Instagram και μια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό της και τα παιδιά της γράφοντας ότι αυτόν τον χρόνο "όπως κρατήσαμε αποστάσεις, κρατήσαμε και τους αγαπημένους μας πιο κοντά στη καρδιά μας”.

Πηγή: MadameFigaro.gr

Διαβάστε Επίσης