Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle | Πώς είχαν προετοιμαστεί για τη γέννηση της κόρης τους

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν προετοιμάσει μια "ήρεμη γέννα'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί στη γέννηση του Archie να μην είχαν πολλές επιλογές, αλλά αυτή τη φορά προετοίμασαν τη γέννα της κόρης τους ακριβώς όπως ήθελαν. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, είχαν κάνει αρκετή έρευνα πριν αποφασίσουν που και πως θα φέρουν στον κόσμο την μικρή Lili.

"Είδαν αρκετά νοσοκομεία πριν αποφασίσουν για το Santa Barbara Cottage Hospital” αναφέρει το δημοσίευμα, εξηγώντας ότι "η Meghan λατρεύει ότι το ίδρυσαν μόνο γυναίκες”. Η δούκισσα και ο δούκας θέλησαν να εξασφαλίσουν ότι θα είναι προφυλαγμένοι από τους δημοσιογράφους και ασφαλείς: "Είχαν μια μεγάλη ομάδα ασφαλείας που έπρεπε να βολευτεί στο νοσοκομείο”.

Το νοσοκομείο που επέλεξαν τελικά έχει μια κορυφαία μονάδα μαιευτικής που προσφέρει εμπειρίες γέννας που εστιάζουν στην οικογένεια και που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το τι ζητά ο καθένας.

Η Meghan εκτός από την γιατρό Melissa Drake είχε και την online στήριξη του γιατρού της Gowri Motha από την Αγγλία, που την είχε βοηθήσει και στη γέννα του Archie στο Portland Hospital του Λονδίνου.

Όπως είχε δηλώσει στην Oprha Winfrey η δούκισσα, η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν αρκετά αγχωτική εξαιτίας των βρετανικών tabloids αλλά και της δυσκολίας της να προσαρμοστεί στη ζωή στο Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης