Jennifer Lopez | Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της, Lynda

Η Jennifer Lopez γιόρτασε τα γενέθλια της αδερφής της με μία σπάνια φωτογραφία στο Instagram και ένα ξεχωριστό πάρτι στην παραλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Jennifer Lopez να βρίσκεται ψηλά στις αναζητήσεις του Google λόγω της πρόσφατης επανασύνδεσής της με τον Ben Affleck 17 χρόνια ύστερα από τον χωρισμό τους, η νέα της ανάρτηση στο Instagram δεν είχε να κάνει καθόλου με εκείνον. 

Διαβάστε Επίσης

Η λατίνα σούπερ σταρ μοιράστηκε με τους 159 εκατομμύριους followers της δύο σπάνιες φωτογραφίες με τη μικρότερη αδερφή της, Lynda, η οποία σήμερα κλείνει τα 50, αφιερώνοντάς της ένα πολύ συναισθηματικό κείμενο με αφορμή τα γενέθλιά της. "Η μικρή μου αδερφή. Σ'αγαπώ. Είσαι και ήσουν πάντα η αυθεντική κολλητή μου. Η "συνεργός" μου, που θα κάνει τα πάντα για μένα. Εκείνη που πάντα γιόρταζε μαζί μου τις καλές στιγμές και με ενθάρρυνε στις άσχημες. Είσαι ένας υπέροχος, λαμπερός άγγελος στη γη με αγνή καρδιά και μία αυθεντική όμορφη ψυχή. Αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή και στα γενέθλιά σου, σου εύχομαι ηρεμία, υγεία, ευτυχία, επιτυχία και το πιο σημαντικό, όλη την αγάπη που η καρδιά σου επιθυμεί. Χρόνια πολλά", έγραψε η Jennifer Lopez στην αδερφή της. 

Με τη σειρά της, και η Lynda Lopez ευχαρίστησε την αδερφή της για το φανταστικό πάρτι που της ετοίμασε- από το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησαν παπαρατσικές φωτογραφίες με τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να φιλιούνται- μοιράζοντας με τους δικούς της followers φωτογραφίες από τη γιορτή και γράφοντας ένα τρυφερό κείμενο για την αδερφή της.

Πιο συγκεκριμένα, η εορτάζουσα έγραψε: "Σχετικά με τη χθεσινή βραδιά. Ένα ακόμα ταξίδι γύρω από τον ήλιο και πόσο τυχερή είμαι να το περνάω με ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να πω ευχαριστώ στην αδερφή μου που θα έκανε τα πάντα για μένα για μια όμορφη γιορτή γενεθλίων, ολοκληρωμένη με μια πανέμορφη παραλία και τη μεγαλύτερη μωρουδιακή φωτογραφία που είχα δει ποτέ. Ευγνώμων για τους φίλους, την οικογένεια, την αγάπη, όλες τις όμορφες ευχές που όλοι μου έστειλαν σήμερα και οι αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα."

Η Lynda είναι η μικρότερη από τις τρεις αδερφές Lopez και εργάζεται ως δημοσιογράφος έχοντας σαν βάση της τη Νέα Υόρκη. Μάλιστα πέρσι είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για την Alexandria Ocasio-Cortez, διάσημο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Διαβάστε Επίσης