Salma Hayek | Έλαβε μια σημαντική διάκριση στην καριέρα της

Η πρωταγωνίστρια των "Eternals" έκανε μία χαρούμενη ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός Salma Hayek μπορεί πρόσφατα να είχε μοιραστεί με το κοινό τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, αποκαλύπτοντας πως έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο, όμως από τότε μόνο ευχάριστες ειδήσεις θέλει να ακολουθούν το όνομά της.

Διαβάστε Επίσης

Όπως η ανακοίνωση που έκανε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους 18 εκατομμύρια followers της πως έλαβε μία πολύ σημαντική διάκριση στην καριέρα της. 

Απόλυτα ευτυχισμένη και ταυτόχρονα σοκαρισμένη δήλωσε πως ήταν όταν άκουσε τα νέα από την ομάδα της σχετικά με το γεγονός ότι έλαβε το δικό της αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Πιο συγκεκριμένα η Salma Hayek ανήρτησε μια throwback φωτογραφία της από παλαιότερη εμφάνισή της σε κόκκινο χαλί για να αποτυπώσει την έκπληξη της. Η ίδια έγραψε στο caption: "Σήμερα συνδυάζω μία throwback φωτογραφία με κάποια πολύ πρόσφατα νέα, γιατί αυτή η φωτογραφία απεικονίζει το πόσο έκπληκτη και χαρούμενη ήμουν λίγα λεπτά νωρίτερα όταν η ομάδα μου μου έδειξε την ανακοίνωση ότι θα λάβω το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood. Ευχαριστώ τους φαν μου για την υποστήριξή τους μέσα στα χρόνια".

Το όνομά της βρέθηκε ανάμεσα σε πολλά ηχηρά ονόματα γνωστών και ταλαντούχων καλλιτεχνών που μέχρι τώρα δεν είχαν λάβει τη συγκεκριμένη διάκριση, όπως του Francis Ford Coppola, του Willem Dafoe, της Regina King, του Ray Liotta, του Ewan McGreggor, της Carrie Fisher και της Tracee Ellis Ross, η οποία όπως έγραψε στο Instagram της, λαμβάνει το αστέρι 40 χρόνια μετά την απονομή της διάκρισης αυτής στη μητέρα της, Diana Ross.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους καλλιτέχνες που θα αποκτήσουν ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood:

Διαβάστε Επίσης