Gwyneth Paltrow | Γιατί τα παιδιά της δεν βλέπουν ταινίες της

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τα παιδιά της δεν έχουν δει καμία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με ένα όσκαρ καλύτερης ερμηνείας στο ενεργητικό της και με σημαντικές συνεργασίες σε ταινίες της μεγάλης οθόνης, η Gwyneth Paltrow θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Και όμως τα παιδιά της αδιαφορούν για τη συγκεκριμένη ιδιότητα της διάσημης μαμάς τους.

Διαβάστε Επίσης

Μιλώντας στην εκπομπή της Jill Martin, η Paltrow αναφέρθηκε στα παιδιά της, Apple και Moses, που έχει αποκτήσει με τον frontman των Coldplay, Chris Martin, τα οποία θεωρούν και τους δύο ντροπιαστικούς. Όπως δήλωσε η Gwyneth Paltrow : "η κόρη μου πιστεύει ότι είμαστε τελείως ντροπιαστικοί. Μας κοροϊδεύει όλη την ώρα και πάντα το έκανε, είναι πολύ αστείο." Όσο για τον γιο της Moses, ο οποίος έκλεισε τα 15, πιστεύει ακόμα πως οι γονείς του είναι κουλ, κάτι που κατά τη γνώμη της θα αλλάξει σύντομα, μόλις μεγαλώσει.

Η ηθοποιός δεν έλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως τα παιδιά της δεν έχουν παρακολουθήσει καμία ταινία, στην οποία να πρωταγωνιστεί. "Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει ποτέ σε ταινία. Δηλαδή, νομίζω πως ο γιος μου με έχει δει στις ταινίες Iron Man, αλλά δε νομίζω η κόρη μου να με έχει παρακολουθήσει κάπου", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Όπως εξομολογήθηκε, η 17χρονη Apple υποστηρίζει πως είναι περίεργο να τη βλέπει στην οθόνη. "Λέει πως της αρέσω περισσότερο εδώ", συμπλήρωσε η Paltrow, ξεσπώντας σε γέλια. 

Από την άλλη, δεν μπορεί να αδικήσει τα παιδιά της που δεν την έχουν παρακολουθήσει σε ταινίες της, καθώς και η ίδια δυσκολεύεται να βλέπει παλιότερες ερμηνείες της. Ίσως τη μόνη ταινία που αντέχει να παρακολουθεί είναι το "The Royal Tenenbaums" και αυτό διότι είχε συνδέσει τα γυρίσματα με τον πατέρα της, τον οποίο έχασε έναν χρόνο αργότερα σε ηλικία 58 ετών. "Έχω την ανάμνηση του μπαμπά μου να με επισκέπτεται στο γύρισμα. Ήρθε την ημέρα που κάναμε τη σκηνή όπου κατέβαινα από το λεωφορείο και ο Richie θα με έπαιρνε και ο μπαμπάς μου ήταν εκεί. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα", δήλωσε στο virtual reunion της ταινίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της. 

Διαβάστε Επίσης