Πρίγκιπας Φίλιππος | Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για την Γιορτή του Πατέρα

Η βασίλισσα τίμησε τον πατέρα της και τον πρίγκιπα Φίλιππο ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον δεν χειρίζεται η ίδια τους λογαριασμούς της στα social media, σίγουρα όμως ασχολείται με τις αναρτήσεις που ανεβαίνουν. Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας, ανεβάζει απευθείας ανακοινώσεις του Παλατιού εκ μέρους της βασίλισσας κι έτσι ακόμα και οι πιο προσωπικές αναρτήσεις έχουν την πινελιά της 95χρονης.

Ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα, δεν θα μπορούσε η βασίλισσα να μην θυμηθεί όχι μόνο τον πατέρα της, τον βασιλιά Γεώργιο, αλλά και τον πρίγκιπα Φίλιππο που υπήρξε ένα υπέροχος πατέρας, όπως έχει δηλώσει, για τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Andrew και τον πρίγκιπα Edward.

Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στα social media ανέβηκε μια φωτογραφία που δείχνει την Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία δίπλα στον πατέρα της και τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος στέκεται δίπλα στον πρίγκιπα Κάρολο και χαμογελά.

"Σε όλους τους πατεράδες παντού, σας ευχόμαστε μια ξεχωριστή Ημέρα του Πατέρα" έγραψε το Παλάτι.

Ο πρίγκιπας Κάρολος τίμησε τον πατέρα του κάνοντας μια ανάρτηση για τον πρίγκιπα Φίλιππος, γράφοντας "σε όλους τους μπαμπάδες παντού και σε αυτούς που τους λείπει ο μπαμπάς τους σήμερα, σας σκεφτόμαστε και σας ευχόμαστε μια ξεχωριστή Ημέρα του Πατέρα".

Διαβάστε Επίσης