Britney Spears: "Θέλω να κάνω παιδί αλλά δεν "επιτρέπεται" αν δεν το εγκρίνουν οι κηδεμόνες μου"

Όλα όσα είπε στην κατάθεσή της η Britney Spears στο δικαστήριο αναφορικά με την τυραννική "κηδεμονία" του πατέρα της.

Δεκατρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο πατέρας της Britney Spears, Jamie, ορίστηκε ως κηδεμόνας της μετά το break down της που προκλήθηκε ύστερα από την επίθεση των μίντια και τον χωρισμό της από τον Kevin Federline. Αυτό σήμαινε πως όλα αυτά τα χρόνια, ο πατέρας της ποπ σταρ ήταν υπεύθυνος για την ίδια της τη ζωή, έπαιρνε αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση της περιουσίας της αλλά και για τη δουλειά της. 

Διαβάστε Επίσης

Με το κίνημα #FreeBritney να έχει συσπειρώσει έναν μεγάλο αριθμό υποστηρικτών που αιτούνται την απελευθέρωση της Britney Spears από τα δεσμά του πατέρα της αλλά και τα συνεχή ντοκιμαντέρ που προσπαθούσαν να εξηγήσουν την πορεία και τη ζωή της τραγουδίστριας, η πριγκίπισσα της ποπ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να παραβρεθεί στο δικαστήριο, μιλώντας για πρώτη φορά και παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. 

Η Britney Spears την περασμένη Τετάρτη μίλησε ενώπιον δικαστή, αιτούμενη να αποδεσμευτεί από την καταχρηστική κηδεμονία που καταστρέφει τη ζωή της την τελευταία δεκαετία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο πατέρας της διαχειρίζεται την περιουσία της που κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια, ενώ μάλιστα έχει λόγο και για την προσωπική της ζωή. 

Η ψυχολογική της κατάσταση

"Λάτρευε ότι μπορούσε να πληγώνει την ίδια του την κόρη, 100.000%", δήλωσε στο δικαστήριο μέσω virtual σύνδεσης, συνεχίζοντας πως "ο πατέρας μου και οποιοσδήποτε εμπλέκεται στην κηδεμονία και τη διαχείρισή μου, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να με τιμωρούν όταν έλεγα όχι, θα έπρεπε να είναι στην φυλακή". Στη συνέχεια, η ίδια έθιξε και το θέμα των φαν της, λέγοντας πως τους έλεγε ψέματα ότι είναι καλά και ευτυχισμένη. "Ήμουν σε άρνηση. Ήμουν σε σοκ. Έχω τραύματα. Δεν είμαι χαρούμενη. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι θυμωμένη. Είναι τρελό. Και έχω κατάθλιψη. Κλαίω κάθε μέρα.", δήλωσε στη δικαστή.

Η καθημερινή σκλαβιά και τα φάρμακα

Στην 20λεπτη χειμαρρώδη δήλωσή της, η Spears παρομοίασε τη ζωή της με σκλαβιά. Η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι "συμβουλοί" της την ανάγκαζαν να αναλαμβάνει δουλειές που δεν ήθελε, όμως δεν είχε κάποιο τρόπο να το αποφύγει. "Νομίζω έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να εκμεταλλεύονται τη ζωή μου. Γι'αυτό ένιωθα πως θα έπρεπε να είναι ακρόαση ανοιχτού τύπου και θα πρέπει να ακούσουν το τι έχω να πω. Στην Καλιφόρνια, το μόνο παρόμοιο πράγμα με αυτό (που ζω) ονομάζεται sex trafficking, το να βάζεις τον οποιοδήποτε να δουλεύει παρά τη θέλησή του, να παίρνεις τα υπάρχοντά του, πιστωτική κάρτα, μετρητά, κινητό, διαβατήριο", πρόσθεσε στην κατάθεσή της. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ήταν υποχρεωμένη να παίρνει αντιμανιοκαταθλιπτικά φάρμακα ύστερα από τη ρήξη που είχαν στις πρόβες για το σόου στο Vegas. "Ένιωθα μεθυσμένη. Δεν μπορούσα να συνέλθω. Δεν μπορούσα να έχω μια συζήτηση με τη μαμά μου ή τον μπαμπά μου. Ήμουν φοβισμένη", υπογράμμισε για τη χορήγηση φαρμάκων που δεχόταν χωρίς τη θέλησή της, συνεχίζοντας πως δεν μπορούσε να πει καν όχι σε μία κίνηση της χορογραφίας της. 

Η προσωπική της ζωή

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Britney Spears διατηρεί σχέση με τον 27χρονο Sam Asghari, κατά την οποία η κηδεμονία που της έχει επιβληθεί, δεν την αφήνει να ζήσει τη ζωή της όπως τη θέλει. Όπως δήλωσε, ενώ το ζευγάρι επιθυμεί να κάνει ένα παιδί, η ίδια είναι αναγκασμένη να παίρνει προφυλάξεις χωρίς τη θέλησή της. "Έχω ενδομήτρια αντισυλληπτική συσκευή στο σώμα μου, η οποία δεν μου επιτρέπει να κάνω παιδί και οι κηδεμόνες μου δεν με αφήνουν να πάω στον γιατρό για να την αφαιρέσω", επεσήμανε η ποπ σταρ, η οποία νιώθει πιο μόνη από ποτέ.

Το μόνο που ζήτησε είναι να μπορεί να ζει ελεύθερη, η τυραννική αυτή κηδεμονία να σταματήσει ώστε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τα χρήματά της αλλά και να μπορεί να κάνει μία βόλτα με τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό του, που αυτή τη στιγμή δεν της επιτρέπεται. Να ακουστεί η φωνή της και να απαλλαγεί μία για πάντα από αυτή τη ζωή σκλαβιάς. Η δικαστής την προέτρεψε, αν πράγματι επιθυμεί να απαλλαγεί από την κηδεμονία, να κάνει μία επίσημη αίτηση που να ζητάει αυτό ακριβώς, με μία ακόμη ακρόαση να πρέπει να πραγματοποιηθεί. 

Από την άλλη μεριά οι δικηγόροι του πατέρα της θεωρούν απαραίτητη την κηδεμονία, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα πως πρόκειται για την ασφάλειά της απέναντι σε ανθρώπους που έχουν σκοπό να την εκμεταλλευτούν. Η συνήγορος του Jamie Spears, Vivian Thoreen, δήλωσε πως ο πελάτης της είναι πολύ στενοχωρημένος που βλέπει την κόρη του να υποφέρει και να έχει μέσα της τόσο πόνο, ενώ δεν έλειψε να προσθέσει πως την αγαπάει πάρα πολύ και πως του λείπει. 

Διαβάστε Επίσης