Gigi Hadid | Αποκάλυψε τις καλύτερες στιγμές της μητρότητας

Το μοντέλο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον περασμένο Σεπτέμβριο, μίλησε για τη νέα της ζωή ως μαμά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid τον τελευταίο καιρό έχει περιορίσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να βρίσκεται κοντά στην 9 μηνών κόρη της, Khai, επιλέγοντας να εμφανιστεί σε ελάχιστα events που αφορούν τη δουλειά της. 

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στη νέα καμπάνια του Ralph Lauren για την προώθηση του νέου unisex αρώματος, κατά την οποία η ίδια και ορισμένοι φίλοι της αναπαρήγαγαν την επίδειξη μόδας του οίκου για το φθινόπωρο 2019, δείχνοντάς μας πώς είναι μια βραδιά στη ζωντανή πόλη της Νέας Υόρκης, κάτι το οποίο έχει καιρό να απολαύσει η νέα μαμά. 

Για τις ανάγκες της προώθησης του αρώματος, η 26χρονη Hadid έδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου με τους Luka Sabbat, Lucky Blue Smith και Fai Khadra, που συμμετέχουν στην καμπάνια και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της μητρότητας. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το θέμα δεν θα μπορούσε να μη θίξει τη νέα ζωή της Gigi Hadid, με την 9 μηνών κόρη της, Khai. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η καλύτερη στιγμή της μητρότητας, η ίδια απάντησε πως είναι τα απλά πράγματα. "Βλέποντας τη να μαθαίνει κάτι νέο κάθε μέρα, ακόμα κι αν είναι το να σηκώνει ένα φλιτζάνι ή το να βάζει μία μπάλα σε μία τρύπα. Απλά σκέφτεσαι πως είναι το καλύτερο, πιο ευφυές πλάσμα που έχει γεννηθεί ποτέ", είπε περήφανα η Hadid για την κόρη της. 

Η Khai γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, γεμίζοντας με χαρά την οικογένεια των Hadid-Malik, και μάλιστα φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που το ζευγάρι γιόρτασε την ημέρα της γιορτής του πατέρα. Πιο συγκεκριμένα, η Hadid ανέβασε μία φωτογραφία του συντρόφου της να έχει αγκαλιά το μωρό τους, γράφοντας : "Η Khai μας είναι τόσο τυχερή που έχει έναν μπαμπά, ο οποίος την αγαπάει τόσο πολύ και κάνει τα πάντα για να τη βλέπει να χαμογελά. Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μικρά πράγματα της που είναι εσύ. Σε αγαπάμε τόσο πολύ." 

Διαβάστε Επίσης