Meghan Markle | Το βιβλίο που έγραψε σε ηλικία 13 ετών για τη διαφορετικότητα

Το "The Bench" δεν ήταν το πρώτο βιβλίο της Meghan Markle, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες.

Το παιδικό βιβλίο "The Bench" της Meghan Markle, που αναφερόταν στην ιδιαίτερη σχέση ενός μπαμπά με τον γιο του και προωθούσε τη διαφορετικότητα, το οποίο κατάφερε να γίνει bestseller σύμφωνα με τους New York Times , δεν πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της δούκισσας του Sussex, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες. 

Διαβάστε Επίσης

Σε ηλικία περίπου 13 ετών και ενώ βρισκόταν στο σχολείο, η Meghan Markle είχε γράψει ένα βιβλίο που μιλούσε για τη διαφορετικότητα και αναφερόταν στις φακίδες της, ένα χαρακτηριστικό που ήθελε κι άλλοι να αγαπήσουν πάνω τους. 

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα πριν από 2 μέρες η Carla Hayden, η 14η βιβλιοθηκονόμος στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του κόσμου, τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, που βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, αναρτώντας όλες τις πληροφορίες στον λογαριασμό της στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο ανήκει στη συλλογή της βιβλιοθήκης με την Hayden να αναρτά το εξώφυλλο και κάποιες από τις σελίδες του. Η ίδια έγραψε: "Εσείς γνωρίζατε πως η Meghan Markle, δούκισσα του Sussex έγραψε ένα βιβλίο όταν ήταν στην 8η τάξη με τίτλο "Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες.. είναι μία νύχτα χωρίς αστέρια". Εκθειάζει το θαύμα των φακίδων με σχέδια και στίχους."

Στις φωτογραφίες πέρα από το εξώφυλλο, έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε και ένα απόσπασμα από το ποίημα που συνόδευε τις εικόνες, με τη Markle να γράφει: "Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως οι φακίδες είναι παράξενες. Ενώ εγώ συμβαίνει να διαφωνώ. Γιατί αν δεν είχα τις φακίδες μου, τότε δεν θα ήμουν πραγματικά ο εαυτός μου". Στη συνέχεια βλέπουμε και ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα κατά το οποίο επεσήμανε πως απολαμβάνει να βλέπει τηλεόραση, να περνάει χρόνο με τους φίλους της και να συμμετέχει σε μουσικές κωμωδίες, ενώ έχει την επιθυμία να συνεχίσει να γράφει και στο γυμνάσιο

Το βιβλίο είχε δημιουργηθεί στο πλαίσιο ενός σχολικού πρότζεκτ με τη Markle από μικρή ηλικία να θίγει το ζήτημα της διαφορετικότητας και της αυτοαποδοχής. Το ίδιο άλλωστε προσπάθησε να κάνει και μέσω του βιβλίου της "The Bench" ώστε οι άνθρωποι που θα το διαβάσουν να μπορούν να ταυτιστούν παρά τη διαφορετική εθνικότητα, θρήσκευμα, εμφάνιση. 

Μάλιστα, η δούκισσα του Sussex πριν από λίγες ημέρες ευχαρίστησε το κοινό της για την υποστήριξη που της πρόσφερε απλόχερα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων, γεγονός που αναρτήθηκε σε σχετική δήλωση της στο site του φιλανθρωπικού οργανισμού που διατηρεί με τον πρίγκιπα Harry, Archewell. 

Διαβάστε Επίσης