Το νέο πρόσωπο στο cast του The Crown

Το Netflix ανακοίνωσε τον ηθοποιό που θα υποδηθεί τον John Major.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της σειράς The Crown αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι και το Netflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του ηθοποιού που θα ερμηνεύσει John Major. Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας είναι αυτός που διαδέχτηκε τη Margaret Thatcher, την οποία υποδύθηκε με μαεστρία η Gillian Anderson στην 4η σεζόν, και σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ρόλος έχει δοθεί στον Johnny Lee Miller

Ο 48χρονος Βρετανός ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην ταινία Trainspotting, ενώ δείγματα του εξαιρετικού ταλέντου έχει δώσει μέσα από τη συμμετοχή του και στις ταινίες Hackers και Mansfield Park, αλλά και πιο πρόσφατα στη σειρά Elementary όπου ερμηνεύει ένα σύγχρονο Sherlock Holmes.

Στη διάρκεια της θητείας του John Major συνέβησαν σημαντικά γεγονότα, μεταξύ των οποίων ο Πόλεμος του Κόλπου (1991) και η επαναδιαπραγμάτευση της ειρηνευτικής διαδικασίας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Αναφορές σ' αυτά πιθανότατα θα υπάρξουν στη 5η σεζόν του The Crown, στο σενάριο της οποίας θα περιλαμβάνεται και το τέλος του γάμου της Diana με τον Κάρολο, όπως και ο τραγικός θάνατος της Πριγκίπισσας το 1997.