X

Sophie Turner & Joe Jonas | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους

Το ζευγάρι έκλεισε φέτος δύο χρόνια γάμου.

Η Sophie Turner και o Joe Jonas πριν από 2 χρόνια ένωσαν τις ζωές τους με μία πολυτελή τελετή σε έναν πύργο στη Γαλλία, αφού φυσικά είχαν πει το "ναι" σε ένα εκκλησάκι τον Μάιο του ίδιου έτους στο Λας Βέγκας με τον dj Diplo να κάνει live streaming το γεγονός. Σουρεαλιστικό; Μπορεί.

Διαβάστε Επίσης

Όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες νέες φωτογραφίες που δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε 2 χρόνια πριν, καθώς και η πρωταγωνίστρια του Games of Thrones αλλά και ο τραγουδιστής ήθελαν όλα να γίνουν υπό άκρα μυστικότητα τη δεύτερη φορά

Στην αρχή, η Sophie Turner ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, τη στιγμή που μόλις είχαν παντρευτεί με τη νύφη να φοράει ένα εκπληκτικό Louis Vuitton νυφικό, το οποίο ήταν το μόνο που είχαμε δει πριν από 2 χρόνια και μάλιστα είχε δημοσιεύσει η ίδια λίγες μέρες μετά τον γάμο. Χθες, η ίδια έγραψε στο caption "δύο χρόνια ως σύζυγός σου, θεέ μου, σ' άγαπώ".

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα ακόμα καρουζέλ φωτογραφιών, δίνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη την ημέρα εκείνη. Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το rehearsal dinner, από τον πρώτο τους χορό, από την προετοιμασία με τις bridesmaids, από το απίστευτο κάστρο που αποτέλεσε το venue του γάμου τους αλλά και τη γαμήλια τούρτα. 

Με τη σειρά του και ο Jonas ήθελε να μοιραστεί αγαπημένες του στιγμές από την ημέρα, δηλώνοντας πως είναι τα 2 καλύτερα χρόνια της ζωής του, αναρτώντας στη συνέχεια στιγμιότυπα από το πάρτι του γάμου που έμεινε σε όλους αξέχαστο. 

Το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο, έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί την 11 μηνών Willa, της οποίας ακόμη οι διάσημοι γονείς δεν έχουν μοιραστεί φωτογραφία της. 

Διαβάστε Επίσης