Goldie Hawn | Ο χορός της σε παραλία της Σκιάθου

Η διάσημη ηθοποιός δεν μπορεί να σταματήσει να χορεύει όταν βρίσκεται στην Ελλάδα!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Goldie Hawn λατρεύει την Ελλάδα για αυτό κάθε χρόνο επισκέπτεται μαζί με την οικογένειά της την Σκιάθο. Η διάσημη ηθοποιός φέτος μοιάζει πιο χαρούμενη και ανανεωμένη από ποτέ, αφού σε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media παραδέχτηκε ότι όταν βρίσκεται στο ελληνικό νησί, δεν μπορεί να σταματήσει να χορεύει!

Η 75χρονη σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που τη δείχνει με το μαγιό της στην παραλία και μετά μέσα στη θάλασσα να χορεύει το 'Mamma Mia' των Abba. Στη λεζάντα έγραψε "Δεν θα σταματήσω, δεν μπορώ να σταματήσω να χορεύω στη Σκιάθο στην Ελλάδα. Mamma Mia, τι νησί!”.

Η Goldie Hawn έκανε στους 2,9 εκατομμύρια followers της την καλύτερη διαφήμιση για τον τουρισμό στην χώρα μας, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που χορεύει για τους fans της. Πέρυσι είχε χορέψει το 'Physical' της Dua Lipa, δηλώνοντας σε συνέντευξή της τότε ότι θεωρεί τον εαυτό της χορεύτρια, περισσότερο από όλα τα άλλα.

Η ηθοποιός αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στη Σκιάθο με την κόρη της, Kate Hudson, η οποία ταξιδεύει και στις Σπέτσες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας 'Knives Out 2', τον σύζυγό της Danny Fujikawa και τα παιδιά τους.

Διαβάστε Επίσης