Πριγκίπισσα Diana | Η φωτογραφία που ενέπνευσε το outfit του αγάλματός της

Το άγαλμας της Diana τη δείχνει να στέκεται δίπλα σε τρία παιδιά.

Η βασιλική οικογένεια τίμησε την πριγκίπισσα Diana τοποθετώντας ένα μπρούτζινο άγαλμα στον αγαπημένο της κήπο στο Kensington Palace.

Οι δύο γιοι της, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry παραβρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος σε μια μικρή οικογενειακή τελετή ανήμερα της ημέρας που θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της.

Χαμογελώντας και με ενθουσιασμό οι δύο πρίγκιπες αποκάλυψαν το άγαλμα που έδειχνε την μητέρα τους να στέκεται δίπλα σε τρία παιδιά και να φοράει ένα πουκάμισο με κουμπιά και μια φούστα με μια statement ζώνη.

Ο γλύπτης φαίνεται ότι εμπνεύστηκε το outfit που επιλέχτηκε για το άγαλμα από μια παλιά φωτογραφία της Diana με το πρίγκιπα William και τον Harry, την οποία είχαν χρησιμοποιήσει και για χριστουγεννιάτικη κάρτα το 1993.

Το Παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η φωτογραφία αυτή ήταν η έμπνευση πίσω από το άγαλμα, όμως η ομοιότητα είναι εκπληκτική, αν και στη φωτογραφία το χτένισμα της Diana είναι διαφορετικό.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το "πορτρέτο και το στιλ του φορέματος βασίστηκε στη τελευταία περίοδο της ζωής της ενώ είχε κερδίσει αυτοπεποίθηση στον ρόλο της ως πρέσβερια ανθρωπιστικών δράσεων και στοχεύει να αντικατοπτρίσει τον χαρακτήρα της και τη συμπόνοια της”.

H Diana με παρόμοιο outfit το 1991

Πριγκίπισσα Diana | Η φωτογραφία που ενέπνευσε το outfit του αγάλματός της

Διαβάστε Επίσης