Παντρεύονται οι Gwen Stefani και Blake Shelton

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Οκτώβριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα βήμα πιο κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους που μετράει ήδη 6 χρόνια βρίσκονται η Gwen Stefani και ο Blake Shelton.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού People, την περασμένη Τρίτη, 29 Ιουνίου, το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση για άδεια γάμου στο δικαστήριο της Οκλαχόμα. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας, μια άδεια γάμου έχει ισχύ για ως και δέκα ημέρες από την έκδοσή της, γεγονός που σημαίνει ότι η τελετή είναι προγραμματισμένο να γίνει άμεσα.

Πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Gwen Stefani και ο Blake Shelton σκόπιμα ανέβαλαν το γάμο τους προκειμένου να αρθούν οι υγιειονομικοί περιορισμοί που επέβαλε η πανδημία, καθώς ήθελαν να είναι ασφαλές να βρίσκονται όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τους κοντά τους τη μέρα αυτή. Επιπλέον, η Gwen είχε εκφράσει την επιθυμία η τελετή να γίνει το καλοκαίρι. "Είχε αγχωθεί πολύ στις αρχές του χρόνου βλέποντας ότι η πανδημία δεν φαινόταν να τελειώνει", λέει η πηγή. "Άρχισε να σχεδιάσει το γάμο κατά την άνοιξη".

Ο ίδιος άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε ότι οι δυο γιοι της Stefani από τον προηγούμενο γάμο της θα έχουν ενεργό ρόλο στην τελετή αλλά και ότι οι δυο τους έχουν πολύ στενή σχέση με το νυν σύντροφο της μητέρας τους.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton γνωρίστηκαν στο πλατό του The Voice το 2015, ενώ είχαν και οι δύο χωρίσει πρόσφατα από τους προηγούμενους γάμους τους (εκείνη με τον Gavin Rosedale κι εκείνος με τη Miranda Lambert). "Είναι απίστευτο το πώς ο Θεός μας έφερε κοντά εκείνη τη χρονική στιγμή", έχει δηλώσει η Stefani. Η πρόταση γάμου την οποία ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσα από το Instagram  έγινε τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε Επίσης