Κate Middleton | Η σπάνια προσωπική της ανάρτηση στο Instagram

Η δούκισσα του Cambridge δεν συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις που αφορούν στον εαυτό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και σύζυγος του δεύτερου κατά σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου, συνηθίζει να έχει ένα πιο επαγγελματικό προφίλ στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και στις αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Το επίσημο προφίλ της οικογένειας στο Instagarm σίγουρα έχει πίσω του μια ομάδα που διαχειρίζεται τα μηνύματα και τις αναρτήσεις, όμως κάποιες φορές τα μηνύματα είναι πιο προσωπικά με πολλούς να πιστεύουν ότι η Kate κάνει και τα δικά της posts όταν το θέλει.

Μια τέτοια –πιο προσωπική- ανάρτηση φαίνεται ότι έκανε η Kate, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψή της στο Wimbledon. Εκεί έπαιξε ένα παιχνίδι κατά το οποίο μπορεί κανείς να δει πόσο γρήγορες αντιδράσεις έχει, χτυπώντας με το χέρι του το σημείο όπου ανάβει φως πάνω σε ένα πίνακα.

Η δούκισσα όπως δείχνει και στο βίντεο ήταν αρκετή καλή στο παιχνίδι αλλά ρώτησε τους followers της "μμμ, πώς τα πήγα;". Η Kate που δεν συνηθίζει να κάνει τόσο άμεσες ερωτήσεις στους fans της, συγκέντρωσε πολλά likes αλλά και πολλά σχόλια, με τους περισσότερους να την συγχαίρουν για τις επιδόσεις της στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι ανέβασε το βαθμό δυσκολίας γιατί φορούσε τακούνια.

Διαβάστε Επίσης