Heidi Klum | Ο λόγος που είχε παντρευτεί τον Seal 8 φορές

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον προηγούμενο γάμο (γάμους) της με τον τραγουδιστή Seal.

Η Heidi Klum πλέον είναι παντρεμένη και πλήρως ερωτευμένη με τον 17 χρόνια μικρότερό της, Tom Kaulitz, και να ανεβάζει σχεδόν καθημερινά κοινές τους φωτογραφίες, όμως πριν από κάποια χρόνια έκανε εξίσου υπερβολές για την αγάπη, εκείνη την περίοδο, όμως, για τον πρώην της, Seal

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και ο Βρετανός τραγουδιστής ήταν παντρεμένοι από το 2005 μέχρι το 2014 και όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Klum, είχαν ανανεώσει τους όρκους τους τουλάχιστον 8 φορές κατά τη διάρκεια του γάμου τους. 

"Νομίζω παντρεύτηκα τον Seal 8 φορές. Πίστευα πως θα ήταν κάπως διασκεδαστικό. Σκεφτόμουν πως θα ήταν μία γιορτή της αγάπης. Αλλά ξέρεις, αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Προσπάθησα, δεν μπορείς να πεις πως δεν το έκανα", είπε χαρακτηριστικά για την παράξενη παράδοση που είχε ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Seal. 

Όπως συνέχισε η κριτής του "America's Got Talent", οι συνεχείς τελετές δεν είχαν το αποτέλεσμα που περίμενε και έτσι έχασε την πίστη της. "Αυτό πραγματικά δε λειτουργεί. Όμως προσπάθησα", επανέλαβε η Klum. 

Η ίδια με τον Seal έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, για τα οποία έχει οριστεί συνεπιμέλεια, πράγμα που είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην Klum το περασμένο έτος, όταν για αρκετό διάστημα έπρεπε να βρίσκεται στη γενέτειρά της, τη Γερμανία για τα γυρίσματα του Germany's Next Top Model, με τον πρώην σύζυγό της να εμποδίζει τα παιδιά τους να την ακολουθήσουν. "Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο κάποιες φορές, αλλά όλοι είναι υγιείς και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα υπόλοιπα βρίσκονται", είχε πει το μοντέλο για τη συμφωνία τους. 

Στο παρελθόν, όμως, και ο Seal είχε αναφερθεί στην παράδοση με τις επαναλαμβανόμενες τελετές που είχαν πραγματοποιήσει ως ζευγάρι, λέγοντας πως "αυτό ήταν ιδέα της πρώην γυναίκας μου, για να είμαι ειλικρινής. Είχε μετατραπεί κάπως σε τσίρκο, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου καθώς είμαι από τη φύση μου πολύ κλειστός άνθρωπος".

Διαβάστε Επίσης