Βασίλισσα Ελισάβετ | Το μήνυμά της προς την Εθνική Αγγλίας για τον τελικό του Euro

H εθνική ομάδα ποδοσφαίρου διεκδικεί απόψε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε κλίμα ενθουσιασμού ζει τις τελευταίες ώρες η Αγγλία, καθώς η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου διεκδικεί απόψε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. H Βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της εμψυχωτικό μήνυμα στην ομάδα, μέσω του προπονητή της, Gareth Southgate.

"Πριν από 55 χρόνια είχα την τύχη να παραδώσω το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Bobby Moore (σ.σ. τότε αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο) και είδα τι σήμαινε για τους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους να κερδίζουν σε έναν τελικό μίας σημαντικής διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης", αναφέρει στο μήνυμά της. "Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου, όπως και όλης της οικογένειάς μου, σε όλους σας για το γεγονός ότι φτάσατε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να στείλω τις καλύτερες ευχές μου για τον τελικό, με την ελπίδα ότι η ιστορία θα καταγράψει όχι μόνο την επιτυχία σας αλλά και το πνεύμα, την αφοσίωση και την υπερηφάνεια με την οποία συμπεριφερθήκατε". Η βασίλισσα υπογράφει το μήνυμα ως "ELIZABETH R.”.

H σημερινή Κυριακή είναι μια αρκετά "φορτωμένη" με… αθλητικές υποχρεώσεις μέρα για τη βασιλική οικογένεια, καθώς, εκτός από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, διεξάγεται και ο τελικός ανδρών του Wimbleton. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, η Kate Middleton ολοκλήρωσε την καραντίνα στην οποία είχε μπει μετά από επαφή με κρούσμα κορονοϊού και θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον τελικό –όπως έκανε και χτες με τον τελικό γυναικών.