Μαρία Μενούνος | Η εξομολόγηση για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

"Δεν λειτουργεί" είπε η διάσημη παρουσιάστρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Μαρία Μενούνος είχε υπονοήσει τον περασμένο Δεκέμβρη ότι εκείνη και ο σύζυγός της Keven Undergaro προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Πρόσφατα η διάσημη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι οι προσπάθειές τους ήταν μέχρι στιγμής άκαρπες.

Σε ένα επεισόδιο του Better Together στο YouTube, η 43χρονη Ελληνοαμερικανίδα εξήγησε ότι "πίστευα ότι θα είχαμε ξεμπερδέψει με την παρένθετη εγκυμοσύνη. Θα είχε εμφυτευτεί. Θα είχαμε όλο τον ενθουσιασμό αλλά απλά δεν λειτουργεί”.

Η σταρ παραδέχτηκε ότι ίσως οι fans της να έχουν κουραστεί με τη διαδικασία: "Ακόμα και η μαμά μου στο τέλος μου είχε πει 'Maria, σταμάτα να μιλάς για αυτό μέχρι να συμβεί κάτι'. Κι εγώ σκέφτομαι ότι προσπαθούμε τόσο σκληρά”.

Η Μενούνος εξήγησε με δάκρυα στα μάτια ότι περίμενε πως "θα είχαμε κάτι μέχρι τις γιορτές ή αμέσως μετά τις γιορτές, αλλά αυτό δεν συμβαίνει

Πριν έξι μήνες περίπου είχε αποκαλύψει στους fans της ότι σκέφτεται να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στο Nashville για να μεγαλώσει το παιδί της σε μια γειτονιά που είναι πιο κατάλληλη για οικογένειες. Μάλιστα, ο σύζυγός της είχε πει στο People ότι θέλουν πολύ παιδιά "αλλά είμαι πολύ ανήσυχος αν εκείνη περάσει μια εγκυμοσύνη. Θα ήθελα να δούμε την επιλογή της παρένθετης μητέρας γιατί το σώμα της έχει περάσει από κόλαση. Θέλω ένα μωρό απελπισμένα αλλά δεν θέλω να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία της”.

Η παρουσιάστρια είχε επίσης μοιραστεί το πως η προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί είχε βοηθήσει και τη μητέρα της με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, δίνοντάς της ελπίδα να παραμείνει δυνατή για να γνωρίσει το εγγόνι της. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο μετά τη μάχη που έδινε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Διαβάστε Επίσης