Η παραμυθένια εμφάνιση της Sharon Stone στις Κάννες που έκλεψε τις εντυπώσεις

Η ηθοποιός εμφανίστηκε ξαφνικά στο κόκκινο χαλί, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των φωτογράφων.

Από την πρώτη φορά που βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών για την ταινία "Βασικό Ένστικτο" το 1992, η Sharon Stone ήταν η έκπληξη. Από εκεί που δεν την ήξερε κανείς, έγινε μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στο πλανήτη και από τότε συγκεντρώνει τα φωτογραφικά κλικ σε κάθε της εμφάνιση. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως συνέβη και στην ξαφνική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών για την προβολή της ταινίας "L'histoire de ma femme", η Sharon Stone δεν αρκέστηκε σε μία μίνιμαλ παρουσία παρά έζησε όλο το παραμύθι μέχρι τέλους. Και αυτό γιατί θα μπορούσε να πει κανείς πως έμοιαζε με ηρωίδα των παραμυθιών της Disney μέσα στην ονειρική δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana. 

Sharon Stone

Το πληθωρικό γαλάζιο φόρεμα της ηθοποιού, που ήταν από τη συλλογή Alta Moda που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στη Φλωρεντία, έκλεψε τις εντυπώσεις όσο η Sharon Stone ανέβαινε τα θρυλικά σκαλιά. Πιο συγκεκριμένα, η off-shoulder δημιουργία που κολάκευε υπέροχα τα κόκαλα της κλείδας, ήταν από τούλι ενώ τα statement πολύχρωμα λουλούδια που ήταν διακοσμημένα σε διάφορα σημεία του φορέματος έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την όλη εμφάνιση. Όσο για τα μαλλιά της, η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει το δυναμικό a la garcon hairstyle που το υποστηρίζει απόλυτα, όπως συνέβη και στο χθεσινό λουκ της. 

Αναμφισβήτητα, η εμφάνιση της Sharon Stone μπορεί να συγκαταλεγεί σε εκείνες που άφησαν εποχή- όπως η απρόσμενη παρουσία της Bella Hadid στο κόκκινο χαλί- ακόμα κι αν αυτή τη φορά απαρνήθηκε τον οίκο Roberto Cavalli που κατά παράδοση και για χρόνια εμπιστεύεται.

Όμως, η Stone δεν είναι η μόνη που έχει δοκιμάσει να φέρει το παραμύθι στις Κάννες. Λίγα χρόνια νωρίτερα και η Blake Lively είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με δημιουργία της Vivienne Westwood, με την οποία ήταν η πραγματική προσωποποίηση της Σταχτοπούτας. 

Blake Lively
Η Blake Lively το 2016 στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Διαβάστε Επίσης