Πρίγκιπας Harry | Γράφει βιβλίο για τη ζωή στο Παλάτι

Ο δούκας του Sussex αποφάσισε να γράψει τα απομνημονεύματά του.

Πολλά έχουν γραφτεί για τις σχέσεις του πρίγκιπα Harry με τη βασιλική οικογένεια μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, όμως φαίνεται πως ο μικρός γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να μιλήσει αλλά σκοπεύει να κάνει κι άλλες αποκαλύψεις.

Ο δούκας του Sussex αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά του όπου θα δίνει λεπτομέρειες για τις εμπειρίες του, τις περιπέτειές του, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής που τον βοήθησαν να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα. Το βιβλίο έχει προγραμματιστεί να εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House το 2022, θα περιλαμβάνει και έκδοση με audiobook ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε ανακοίνωσή του ο Harry δήλωσε πως γράφει αυτό το βιβλίο "όχι σαν πρίγκιπας αλλά σαν ο άνθρωπος που έχω γίνει". Όπως είπε χαρακτηριστικά "έχω φορέσει πολλά καπέλα μέσα στα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι πως λέγοντας την ιστορία μου, τα καλά και τα άσχημα, τα λάθη, τα μαθήματα που έμαθα, μπορώ να βοηθήσω δείχνοντας ότι από όπου κι αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι πιστεύουμε. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να μοιραστώ τι έχω μάθει στη ζωή μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν έναν απολογισμό της ζωή μου από πρώτο χέρι που είναι ακριβής και εντελώς αληθινός".

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry θα περιγράφουν τη ζωή στο βρετανικό Παλάτι και εκτός από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε στην συνέντευξη που είχε δώσει με την Meghan Markle θα περιγράψει και τις εμπειρίες που έζησε στον στρατό και στο Αφγανιστάν αλλά και την ευτυχία που βρήκε όταν έγινε σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Σε ανακοίνωσή του ο εκδοτικός οίκος Penguin House ανάφερε πως "ο πρίγκιπας Harry αξιοποίησε την εκπλητική ζωή τους ως πρίγκιπας, στρατιώτης και υπέρμαχος κοινωνικών θεμάτων κι έγινε ένας παγκόσμιος ηγέτης που αναγνωρίζεται για το κουράγιο του και την ειλικρίνιά του. Για αυτό τον λόγο είμαστε ενθουσιασμένοι που εκδίδουμε την ειλικρινή και συγκινητική ιστορία του".

Διαβάστε Επίσης