Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Γιατί το Παλάτι εξακολουθεί να "αγνοεί" τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους;

Η νέα "κόντρα" με τη βασιλική οικογένεια

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Lilibet Diana, η κόρη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου, όμως το όνομά της δεν έχει προστεθεί ακόμα στην επίσημη λίστα διαδοχής των Windsor στον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας. Πρόκειται άραγε για τεχνικό λάθος, για απλή παράλειψη ή μήπως για μια σκόπιμη ενέργεια που είναι αναπόφευκτο να ξεκινήσει νέα "καταιγίδα” στις σχέσεις των μελών της οικογένειας;

Διαβάστε Επίσης

Λαμβάνοντας υπόψη τις θυελλώδεις σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού που έκανε επανάσταση επιλέγοντας να αποχωρίσει από τα βασιλικά καθήκοντα και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η συγκεκριμένη ¨παράβλεψη” μόνο τυχαία δεν είναι.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Αυστραλή δημοσιογράφος Daniela Elser η οποία γνωρίζει βαθιά τα θέματα που αφορούν στη βασιλική οικογένεια τα οποία καλύπτει στη στήλη της στην εφημερίδα New Zealand Herald, Η δική της εκτίμηση είναι ότι η απουσία της Lilibet Diana από την επίσημη λίστα των Windsors που θα μπορούσε να προκαλέσει μια νέα κόντρα στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι αποτέλεσμα της θλίψης και της οργής που έχει προκαλέσει στο Παλάτι η συνολική στάση της Meghan και του Harry. Η Elser υπενθυμίζει πώς στο παρελθόν η βασιλική οικογένεια είχε επιδείξει πολύ πιο γρήγορα αντανακλαστικά και είχε ενημερώσει άμεσα τη λίστα τόσο όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας George, ο μεγαλύτερος γιος του William και της Kate Middleton όσο και όταν γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, Archie.

Μέχρι στιγμής ο Harry και η Meghan δεν έχουν σχολιάσει την "παράλειψη", αλλά, όπως επισημαίνει η Elser, "σε ένα κλίμα που είναι ήδη τεταμένο, αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει και πάλι ρήξη στις σχέσεις τους με η βασιλική οικογένεια.

Υπάρχει ωστόσο μια "τεχνική” λεπτομέρεια που θα μπορούσε να εξηγήσει την απουσία του ονόματος της Lili από τον επίσημο ιστότοπο της Βασιλικής Οικογένειας: τα μέλη της οικογένειας θεωρούνται διάδοχοι του θρόνου μόνο εφόσον έχουν βαφτιστεί με την Αγγλικανική τελετή (εάν βαφτιστούν σύμφωνα με τη Ρωμαιοκαθολική τελετή, το δικαίωμά τους να ανέβουν κάποια στιγμή στο θρόνο χάνεται).

Ίσως αυτό να έχει κάποια σχέση και με το πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail που θέλει το Harry να είναι αποφασισμένος να γίνει η βάφτιση της Lilibet Diana στο Κάστρο του Windsor, παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ . Έτσι, δεν αποκλείεται η λίστα στον ιστότοπο του Buckingham Palace να ενημερωθεί αμέσως μετά τη βάπτιση.

Διαβάστε Επίσης