Lady Kitty Spencer | Παντρεύεται η ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Πώς οι φίλοι της πρόδωσαν τον γάμο της στη Ρώμη;

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Lady Kitty Spencer φαίνεται πώς ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη αυτό το Σαββατοκύριακο στη Ρώμη, όπως πρόδωσαν οι αναρτήσεις των φίλων της στο Instagram. Η 30χρονη ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana είναι αρραβωνιασμένη με τον 62χρονο Νοτιο-αφρικανό πολυεκατομμυριούχο Michael Lewis, με τον οποίο άρχισαν να βγαίνουν το 2019.

Το μοντέλο την τελευταία εβδομάδα βρίσκεται στην Ιταλία με τις φίλες της, όπως προδίδουν οι αναρτήσεις της στο Instagram. Ωστόσο, ήταν συγκεκριμένα σχόλια και στιγμιότυπα που ξεκίνησαν τις φήμες για την τελετή. Αρχικά, η φίλη της, το μοντέλο από τη Δανία,  Marpessa Hennink, ανέβασε μία selfie με την Lady Kitty, σχολιάζοντας: "Team Bride. Επιτέλους, συμβαίνει!". Παρόμοια σχόλια ήρθαν και από άλλους φίλους και καλεσμένους της όπως τον Mark Francis Vandelli, που έγραψε "Και ξεκινάει, Lady Kitty Spencer!", ενώ άλλοι έγραψαν κάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!", "Ανυπομονώ να σε συναντήσω, Lady Kitty!", "Σας εύχομαι τα καλύτερα". 

Κι ενώ οι φίλοι της εμφανίζονται αποκαλυπτικοί στο Instagram, η οικογένεια της Lady Kitty Spencer τηρεί σιγή ιχθύος. Οι αδελφές της Lady Eliza και Lady Amelia δεν έχουν κάνει καμία ανάρτηση στα social media που να προδίδει την παρουσία τους στη Ρώμη, ενώ ο πατέρας της Charles Spencer ανέβασε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου ένα βίντεο από την κατοικία του στο Althorp. Καμία ένδειξη, βεβαίως, δεν υπάρχει και για την παρουσία των δυο ξαδέλφων της, Πρίγκιπα William και Πρίγκιπα Harry στον γάμο της. 

Οι φωτογραφίες της Lady Kitty Spencer από την Ιταλία: