Jamie Lee Curtis | Αποκάλυψε ότι το μικρότερο παιδί της είναι transgender

"Παρακολουθούσα με περηφάνια ενώ ο γιος μας γινόταν η κόρη μας Ruby" είπε η ηθοποιός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jamie Lee Curtis έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την οικογένειά της αλλά και τη ζωή της που όπως είπε βρίσκεται σε "διαρκή μεταμόρφωση".

Η διάσημη ηθοποιός είπε στο περιοδικό AARP ότι εκείνη και ο 73χρονος σύζυγός της Christopher Guest "παρακολουθούσαμε με δέος και περηφάνια ενώ ο γιος μας γινόταν η κόρη μας Ruby".

Η σταρ δήλωσε περήφανη για την 25χρονη Ruby που είναι transgender και εργάζεται ως συντάκτρια παιχνιδιών υπολογιστών, αλλά και για την μεγαλύτερη κόρη της, την 34χρονη Annie που είναι παντρεμένη και εργάζεται ως δασκάλα χορού.

Η Curtis εξήγησε ότι η Ruby και η αρραβωνιαστικιά της σκοπεύουν να παντρευτούν σε ένα χρόνο και αποκάλυψε ότι ελπίζει σύντομα να αποκτήσει και εγγονάκια από τις κόρες της. Άλλωστε, η ίδια λατρεύει την οικογενειακή ζωή και παρά την έντονη ζωή στο Hollywood νιώθει καλύτερα όταν είναι στο σπίτι με τον σύζυγό της: "Νιώθω ασφάλεια όταν φτάνω στο σπίτι με το αυτοκίνητο και βλέπω ότι είναι σπίτι. Αυτός είναι ο μακροχρόνιος γάμος. Είναι η ασφάλεια του να γνωρίζεις ότι το αμάξι του είναι στο γκαράζ κι ότι δεν είμαι μόνη".

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1984 και φέτος τον Δεκέμβρη θα γιορτάσουν την 37η επέτειο του γάμου τους. Πρόσφατα, η ηθοποιός είχε μοιραστεί στα social media μια φωτογραφία του συζύγου της και είχε γράψει "το χέρι μου είναι δικό του. Τότε και τώρα. Συνδεόμαστε μέσα από τα παιδιά μας, την οικογένεια και τους φίλους μας όλα έγιναν οι σύνδεσμοι στην ανθρώπινη συναισθηματική αλυσίδα που μας είδε όλους μέσα από θριάμβους και τραγωδίες".

Πηγή: MadameFigaro.gr