"Η γυναίκα που μου έμαθε να χρησιμοποιώ τη φωνή μου" | Η συγκινητική αφιέρωση της Michelle Obama στη μητέρα της

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. έγραψε μια τρυφερή ανάρτηση για τα 84 γενέθλια της μητέρας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Michelle Obama γιόρτασε τα 84α γενέθλια της μητέρας της κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση για εκείνη στο Twitter.

Η 57χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter που δείχνει την ίδια και τη μητέρα της Marian ντυμένες στα λευκά να γελούν και έγραψε: "Χρόνια Πολλά στη γυναίκα που με έμαθε να σκέφτομαι για μένα, να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και να είμαι αυθεντική σε αυτόν τον κόσμο. Η άποψή σου ότι άξιζα ακόμα κι όταν ήμουν μικρό κορίτσι, με οδήγησε σε αυτό που είμαι σήμερα. Σε ευχαριστώ που ήσουν το απόλυτο πρότυπο. Σε αγαπώ μαμά".

Η Obama δέχτηκε πολλές ευχές από τους followers της για τα γενέθλια της μητέρας της με κάποιον να γράφει "σε ευχαριστούμε κυρία Robinson για όσα έδωσες σε αυτή τη χώρα, για όσα έδωσες στις έγχρωμες γυναίκες και τις γυναίκες παντού. Ένα παράδειγμα χάρης και αξιοπρέπειας σε ένα κόσμο με δημοσιότητα που δεν ζήτησες" ενώ κάποιος άλλος έγραψε: "χρειάζεσαι πολλά εύσημα που μεγάλωσες μια τόσο καλή γυναίκα όσο είναι η κόρη σου. Δεν έχω παρά βαθιά εκτίμηση για εκείνη".

Η Michelle είχε κάνει και στο παρελθόν μια ανάρτηση για τη μητέρα της, με αφορμή την γιορτή της μητέρας. Τότε είχε γράψει: "Άφησε το αποτύπωμα για το πως να μεγαλώσω τα δικά μου κορίτσια. Μαμά είσαι ο βράχος μου και η καλύτερη φίλη μου. Ήσουν το φως που με οδηγούσε σε όλη μου τη ζωή".

Διαβάστε Επίσης