Πρίγκιπας William –Kate Middleton | Η μεγαλύτερη ανησυχία τους για τον πρίγκιπα George

Η μέθοδος ανατροφής που ακολουθούν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους όπως όλοι οι γονείς και παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε μία μάλλον εξαιρετικά προνομιούχα θέση ως οικογένεια, έχουν μερικούς επιπλέον λόγους για να ανησυχούν.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ανησυχούν ιδιαίτερα για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον πρίγκιπα George που –μετά τον πατέρα του- είναι διάδοχος του βρετανικού θρόνου. Όπως αναφέρει άρθρο του Us Weekly, o William και η Kate γνωρίζουν καλά ότι ο γιος τους μεγαλώνει σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που βίωναν εκείνοι όταν μεγάλωναν, ενώ ταυτόχρονα οι προκλήσεις για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν αλλάξει.

"Μεγαλώνει σε μια διαφορετική εποχή από αυτή των γονιών του. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν υπήρχαν social media ή trolls στο διαδίκτυο όταν ο William και η Kate ήταν παιδιά", αναφέρει το δημοσίευμα. Πηγή του Παλατιού μάλιστα αναφέρει πως ο δούκας και η δούκισσα έχουν προσαρμόσει την ανατροφή των παιδιών τους ώστε να προστατευτούν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

"Νιώθουν ότι είναι απαραίτητο να προστατεύσουν τον George, τη Charlotte και τον Louis από τα φώτα της δημοσιότητας και σκέφτονται πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις που κάνουν. Η Kate και ο William είναι επιλεκτικοί για τις εκδηλώσεις που πηγαίνει ο George" αναφέρει το δημοσίευμα, ειδικά μετά την πρόσφατη εμφάνιση του πρίγκιπα στον τελικό του Euro.

Η Kate και ο William έχουν μια πιο σύγχρονη προσέγγιση στην ανατροφή των παιδιών τους συγκριτικά με αυτήν που ακολουθούσαν οι προηγούμενες γενιές της βασιλικής οικογένειας καθώς θέλουν να τους προσφέρουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία: "Δεν τον φωνάζουν πρίγκιπα George στο σχολείο, απλά τον ξέρουν ως George, και κάνει παρέα με παιδιά της ηλικίας του" αναφέρει το άρθρο ενώ τονίζει πως οι γονείς του "δεν του δίνουν ακριβά δώρα ή τον κακομαθαίνουν. O George στρώνει μόνος του το κρεβάτι του κάθε πρωί. Όλα τα παιδιά έχουν καλούς τρόπους και λένε ευχαριστώ και παρακαλώ πάντα".

Πηγή: MadameFigaro.gr

Διαβάστε Επίσης