Naomi –Maisy Biden | Οι εγγονές του προέδρου των Η.Π.Α. στα στιλιστικά βήματα της Kate Middleton και της Jill Biden

Οι εγγονές του Joe Biden προωθούν την "ανακύκλωση" στη μόδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Naomi και η Maisy Biden, οι δύο εγγονές του προέδρου των Η.Π.Α., Joe Biden, μοιράζονται το ίδιο στιλ αλλά και την ίδια αγάπη για τη μόδα με την Jill Biden. Ακολουθώντας τα στιλιστικά της βήματα, αλλά και της Kate Middleton που πρώτη έκανε trend την "ανακύκλωση" στη μόδα, φόρεσαν το ίδιο φόρεμα δείχνοντας ότι είναι σπουδαίο το να μπορούμε να μοιραζόμαστε και να προστατεύουμε τον πλανήτη.

Η Maisy Biden είχε φορέσει ένα ροζ Rodarte φόρεμα τη βραδιά που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της την ορκομωσία του Joe Biden και αρκετούς μήνες αργότερα η Naomi φόρεσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα σε μια βόλτα της στην παραλία.

Η μεγαλύτερη κόρη του γιου του αμερικανού προέδρου, Hunter, ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία της από την παραλία όπου ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της Peter Neal λίγο πριν παραβρεθούν στον γάμο φίλων τους.

Η απόφοιτος της νομικής σχολής από το πανεπιστήμιο Columbia έγραψε στο Instagram "μια μαγική νύχτα" ενώ χαμογελά φορώντας το Rodarte φόρεμά της με πέδιλα.

Η Maisy είχε συνδυάσει το φόρεμα με sneakers δίνοντας μια πιο edgy πινελιά στο look της.

Ο Joe Biden είναι πολύ περήφανος για τα εγγόνια του και πολλές φορές έχει μιλήσει για την οικογένειά του σε συνεντεύξεις του. Τον Μάρτη του 2020 είχε πει στο CNN ότι μιλάει κάθε μέρα και με τα πέντε εγγόνια του ενώ και οι τέσσερις εγγονές του Maisy, Finnegan, Naomi και Natalie είχαν πει σε συνέντευξή τους με το PBS ότι ο παππούς τους "θα απαντήσει στο τηλεφώνημά μας όπου κι αν είναι. Θα είναι πάνω στη σκηνή και θα δίνει μια ομιλία κι εκείνος θα μας ρωτήσει αμέσως τι συμβαίνει" ενώ εξήγησαν ότι "μεγαλώσαμε μαζί. Εξασφάλισε ώστε κάθε παράδοση, κάθε γιορτή, θα είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει καμιά απόφαση, μικρή ή μεγάλη, που δεν την πήραμε μαζί σαν οικογένεια".

Διαβάστε Επίσης