Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Νιώθουν περήφανοι για αυτή τη σημαντική απόφαση για τη ζωή τους

Το νέο κεφάλαιο της ανεπίσημης βιογραφίας τους αποκαλύπτει πολλά για τη ζωή τους στην Αμερική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες όταν αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να φύγουν από την Αγγλία. Σύμφωνα, όμως, με τη νέα ανεπίσημη βιογραφία τους, Finding Freedom, το ζευγάρι όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει αλλά νιώθη υπερηφάνια για αυτή την κίνηση.

Το νέο κεφάλαιο του βιβλίου Finding Freedom του royal reporter Omid Scobie και της Carolyn Durand, που εξιστορεί όλη την πορεία του ζευγαριού μετά τη γνωριμία και τον αρραβώνα μέχρι την νέα του ζωή στην Αμερική, αναφέρει πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους και νιώθουν περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει για να απομακρυνθούν από την μοναρχία.

Το ζευγάρι, εξάλλου, έχει καταφέρει να ιδρύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Archewell, να υπογράψει μεγάλες συμφωνίες με το Spotify και το Netflix ενώ συνεχίζει να στηρίζει κοινοφελείς οργανισμούς και φιλανθρωπικές δράσεις.

Διαβάστε Επίσης

Τόσο η Meghan όσο και ο Harry αποφάσισαν μέσα από τα νέα τους projects, τα βιβλία, τα ντοκιμαντέρ και τις σειρές, να συζητήσουν για όσα θεωρούν σημαντικά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ακουστούν.

"Όσο δύσκολα κι αν ήταν τα τελευταία χρόνια, οι πηγές αναφέρουν ότι ούτε η Meghan ούτε ο Harry έχουν μετανιώσει για την απόφαση που πήραν" λέει ο Scobie και η Durant στο βιβλίο, προσθέτοντας πως "αυτά τα κατορθώματα είναι ακόμα ένα σημάδι ότι πήραν τη σωστή απόφαση να αφήσουν τους βασιλικούς κύκλους όχι μόνο για το καλό της οικογένειάς τους αλλά και για να εστιάσουν σε κοινωνικά θέματα".

Διαβάστε Επίσης