Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δηλώνουν περήφανοι για την απόφαση τους να αφήσουν πίσω την βασιλική ιδιότητα

Το βιβλίο "Finding Freedom" που έχει επίκεντρο το Sussex, περιγράφει λεπτομερώς, τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι έχει προσαρμοστεί στη νέα του πραγματικότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει, από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αφήνοντας πίσω το Μπάκιγχαμ και μετακομίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απόφαση ορόσημο για την πορεία του ζευγαριού, δεν ήταν σκέψη της στιγμής, για αυτό και δηλώνουν πλέον περήφανοι για το βήμα αυτό.

Σε έναν νέο επίλογο που γράφεται για το βιβλίο "Finding Freedom", από τους δημοσιογράφους της βασιλικής οικογένειας, Omid Scobie και Carolyn Durand, αναφέρεται πως το ζευγάρι έχει βρει τον δρόμο του στην νέα ανεξάρτητη ζωή του, δηλώνοντας περήφανο για το έργο του μακριά από τον θεσμό της μοναρχίας. Συγκεκριμένα, από τότε που απομακρύνθηκαν από τη βασιλική ζωή, ο Harry και η Meghan δημιουργήσαν το φιλανθρωπικό ίδρυμα "Archewell", ενώ δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στις πλατφόρμες Spotify και Netflix, με τις οποίες έχουν συνάψει συνάπτει αρκετές συμφωνίες παραγωγής. Επιπλέον, η Meghan, ως συγγραφέας, έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της παραμύθι με τίτλο "The Bench", το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα μέσα στο 2022, πρόκειται να κυκλοφορήσει και ο πρίγκιπας τα απομνημονεύματα του.

"Όσο δύσκολα και αν ήταν τα τελευταία χρόνια, πηγές κοντά στους Sussex τονίζουν πως ούτε ο Harry, ούτε η Meghan, έχουν μετανιώσει για τις αποφάσεις που έχουν πάρει", γράφουν ο Scobie και Durand. "[Αυτά τα επιτεύγματα είναι] ένα άλλο σημάδι ότι [η Μέγκαν και ο Χάρι] είχαν πάρει τη σωστή απόφαση να αποχωρήσουν από τους βασιλικούς ρόλους, όχι μόνο για την οικογένειά τους, αλλά και για να επικεντρωθούν σε κοινωνικά ζητήματα και να βοηθήσουν τον κόσμο", προσθέτουν.

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι ανυπομονεί για μια νέα εποχή, μόλις η πανδημία του COVID-19 επιτρέψει περισσότερες προσωπικές εκδηλώσεις και αλληλεπιδράσεις. "Είναι ένα ζευγάρι που τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής με την αλληλεπίδραση του με τον κόσμο", δήλωσε ο Scobie.