"Ήταν ανεξέλεγκτη και απείθαρχη" | Όσα αποκάλυψε η Lady Campbell για τη Meghan Markle

Η βασιλική βιογράφος επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στη δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lady Colin Campbell, γνωστή για τις βιογραφίες της που αφορούν τη βασιλική οικογένεια και τις τολμηρές της δηλώσεις, επιτέθηκε ξανά στη Meghan Markle στο νέο της βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο Παλάτι όταν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανήκαν ενεργά στη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης

Η Lady C, όπως είναι γνωστή στη Βρετανία, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της Meghan Markle και στην έλλειψη ομαδικού πνεύματος που είχε κατά τη διαμονή της στο δυναμικό της βασιλικής οικογένειας. Ειδικότερα, η βιογράφος δήλωσε πως "η Meghan αποδείχθηκε ότι ήταν, με την υποστήριξη του Harry, τελείως απείθαρχη και ανεξέλεγκτη", προσθέτοντας πως η δούκισσα του Sussex είχε οδηγήσει πολλούς από το προσωπικό στην παραίτηση. Όπως υπογράμμισε, όποιος θα διάβαζε το βιβλίο της θα διαπίστωνε πως η βασιλική οικογένεια ήταν πολύ θυμωμένη μαζί της, από τη στιγμή που δεν είχε καθόλου ομαδικό πνεύμα. 

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν ήταν τυχαίο το ψευδώνυμο που της είχε δοθεί από τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες ήταν το Hurricane Meghan, καθώς συχνά δημιουργούσε προβλήματα με την κάκιστη συμπεριφορά της. Επιπλέον, η ίδια την αποκάλεσε νάρκισσο, υπογραμμίζοντας όμως πως πλέον γνωρίζει πολύ καλά πως είναι ανώφελο να δημιουργεί προβλήματα και να "κάνει φασαρία". 

Όσο για τα λεγομένα της Meghan Markle στη συνέντευξή στην Oprah Winfrey σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια της βασιλικής οικογένειας σχετικά με το χρώμα του δέρματος του Archie, η Lady Campbell είχε δηλώσει σε παλαιότερο βίντεό της πως το σχόλιο είχε προέλθει από την πριγκίπισσα Άννα, προσθέτοντας πως ήταν απλά αδέξιος ο τρόπος που το είχε εκφέρει. 

Προς υπεράσπισή της, h Lady C δήλωσε πως η πριγκίπισσα Άννα απλά είχε σχολιάσει τις επιπτώσεις ενός τέτοιου ανθρώπου - αναφερόμενη στη Meghan Markle - στη βασιλική οικογένεια, με αυτό τον χαρακτήρα που δημιουργεί μόνο προβλήματα. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Harry ομολόγησε τις αντιδράσεις της οικογένειάς του στη σύζυγό του, η οποία το χρησιμοποίησε ως όπλο για να καταστρώσει το σχέδιό της.

Διαβάστε Επίσης