Ο γιος της πριγκίπισσας Σοφίας της Σουηδίας, Gabriel, έγινε 4 | Το αξιολάτρευτο πορτρέτο του μικρού πρίγκιπα

Η φωτογραφία του πρίγκιπα Gabriel αναρτήθηκε λίγες ημέρες μετά τη βάπτιση του αδερφού του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας γιόρτασαν χθες τα γενέθλια του δεύτερου γιου τους, Gabriel, ο οποίος έκλεισε τα 4, με τους περήφανους γονείς να αναρτούν ένα νέο πορτρέτο του μικρού πρίγκιπα. 

Διαβάστε Επίσης

"Παίρνοντας μία σελίδα από το βιβλίο" της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, οι οποίοι στα γενέθλια και σε σημαντικά ορόσημα αναρτούν φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media, που συνήθως έχει τραβήξει η ίδια η δούκισσα του Cambridge, το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας ήθελε να μοιραστεί με τους followers του τη σημαντική αυτή στιγμή στη ζωή τους. 

Στο caption της φωτογραφίας, οι περήφανοι γονείς έγραψαν πως "σήμερα γιορτάζουμε τα 4α γενέθλια του Gabriel", με τον μικρό πρίγκιπα να ποζάρει παιχνιδιάρικα στον φακό. Για τον Gabriel ήταν μία μεγάλη χρονιά η φετινή, αφού έγινε μεγάλος αδερφός- μέχρι τότε αποτελούσε τον μικρό της οικογένειας - ύστερα από τη γέννηση του πρίγκιπα Julian. Μάλιστα, ο 4χρονος Gabriel τράβηξε τα βλέμματα και στη βάπτιση του  αδερφού του, ο οποίος φορούσε ασορτί ρούχα με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Alexander. 

Επιπλέον, ο Gabriel από πέρσι είχε μυηθεί στις υποχρεώσεις της βασιλικής ζωής, αφού μέσα στο 2020 είχε συνοδεύσει τους γονείς του στα εγκαίνια ενός πάρκου που σκοπό έχει να χαρίσει ξεκούραση στους περαστικούς του μέσα στη φύση, γεγονός ο μικρός απόλαυσε ιδιαίτερα. 

Τον Οκτώβριο του 2019, ο βασιλιάς Κάρολος Γουστάβος, που είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Καρόλου Φίλιππου, αποφάσισε να απαλλάξει 5 από τα εγγόνια του από τους βασιλικούς τους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων του Gabriel και του Alexander. Ειδικότερα, η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος είδαν πολύ θετικά την απόφαση του βασιλιά, καθώς χάρη στην εξέλιξη αυτή τα παιδιά τους θα μπορούν να έχουν περισσότερη ελευθερία στη ζωή τους. Παρ'όλ'αυτά θα κρατήσουν τους πριγκιπικούς τίτλους όπως και τους τίτλους δουκάτων. 

Διαβάστε Επίσης