Julie Gayet - François Hollande | Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram μετά από 8 χρόνια σχέσης

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας και η ηθοποιός είχαν προσπαθήσει για πολλά χρόνια να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ύστερα από περίπου 8 χρόνια σχέσης με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, François Hollande, η ηθοποιός και παραγωγός Julie Gayet ανήρτησε ξαφνικά μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

 Η Gayet, όπως και ο Hollande που είχαν προσπαθήσει αρκετά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κάνουν συχνές δημόσιες κοινές εμφανίσεις, έκανε μία εξαίρεση και μοιράστηκε μία τρυφερή προσωπική τους στιγμή. Ειδικότερα, η ηθοποιός ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά τον Hollande, γράφοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ως caption "Καλή επιστροφή σε όλους". 

Μάλιστα, η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη από τον φωτογράφο Christophe Brachet, ο οποίος είναι υπεύθυνος φωτογραφίας της ταινίας "Présidents", που εμπνεύστηκε από τον François Hollande και τον Nicolas Sarkozy. 

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα στο 2013 και όταν ο Hollande διατελούσε αρχηγός του κράτους. Οι δυο τους ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι'αυτό κιόλας κυνήγησαν το περιοδικό Closer για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής ύστερα από το δημοσίευμα περί σχέσης. Ο Hollande για χρόνια ήταν μαζί με την πολιτικό Segolene Royal με την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ παρότι απέκτησαν μαζί 4 παιδιά. Μετά τον χωρισμό τους, ο ίδιος προχώρησε σε σχέση με τη δημοσιογράφο Valérie Trierweiler μέχρι την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Gayet. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παραγωγός κατέθεσε τις απόψεις της για τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, που ποτέ δεν ήθελε να αναλάβει. Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Hollande υποστήριξε πως το καλοκαίρι εκείνο ήταν πολύ σκληρό. Από την άλλη είχε την εταιρεία παραγωγής της στην οποία μπορούσε να στραφεί, υπογραμμίζοντας πως ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας είναι σεξιστικός, αφού υποχρεώνει κάθε γυναίκα που αναλαμβάνει τη θέση αυτή να εγκαταλείψει το επάγγελμά της."Είχα βάλει έναν τοίχο, είχα αποφασίσει να μην πατήσω το πόδι μου στο Παλάτι των Ηλυσίων. Αυτή ήταν η δική του δουλειά, η δική μου είναι να είμαι ηθοποιός και παραγωγός. Αν θέλουμε να έχουμε μία ισότητα, θα πρέπει ο καθένας από εμάς να μπορεί να σέβεται τη δουλειά του άλλου", είπε χαρακτηριστικά η Gayet. 

Πηγή: Madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης