Η Monica Lewinsky είχε ψηφίσει την Hillary Clinton | "Το σκάνδαλο δεν με επηρεάζει πια"

Η διάσημη ερωμένη του Bill Clinton είχε ψηφίσει τη σύζυγο του πρώην αμερικανού προέδρου στις εκλογές του 2016.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Monica Lewinsky έγινε διάσημη μέσα σε μια μέρα όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής κατά το οποίο έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση που είχαν.

Χρόνια μετά, η Lewinsky δηλώνει ότι παρά το γεγονός ότι ήταν ένα σκάνδαλο που της άλλαξε τη ζωή πλέον δεν την επηρεάζει. Η 47χρονη μίλησε στους New York Times για την εποχή που όλος ο κόσμος ασχολούταν με εκείνη και τον λεκέ στο φόρεμά της, εξηγώντας ότι πλέον οι Clinton "δεν παραμονεύουν στη ζωή μου όπως πριν από δύο δεκαετίες”.

"Δεν με επηρεάζει πια με τον ίδιο τρόπο” λέει για το πρώην προεδρικό ζεύγος και το σκάνδαλο που σύντομα θα επανέλθει στην επικαιρότητα με την κυκλοφορία της σειράς "Impeachment: American Crime Story”, στην οποία η Lewinsky είναι παραγωγός. Στη σειρά, η Beanie Feldstein θα υποδυθεί τη νεαρή intern στον Λευκό Οίκο και ο Clive Owen τον πρόεδρο Clinton.

Μετά το σκάνδαλο, έγινε ομιλήτρια για θέματα όπως το bullying, τη δημόσια διαπόμπευση κ.α. και πλέον παραδέχεται ότι στις εκλογές του 2016 ψήφισε την Hillary Clinton. Η Lewinskly ήταν μόλις 22 ετών όταν είχε σχέση με τον Clinton αλλά κατάφερε παρά την προσοχή που είχε πάνω της και τα πολλά ντροπιαστικά αστεία και άρθρα εις βάρος της να το ξεπεράσει και να διαπρέχει σαν συγγραφέας, ποαραγωγός και ιδρύτρια της καμπάνιας Defy the Name.

Όπως λέει, στη νέα σειρά για το σκάνδαλο Clinton έδωσε πολλές συμβουλές στους συντελεστές: "Η στιγμή που ένιωσα άβολα για εκατομμύρια λόγους ήταν οι πιο προσωπικές σκηνές με τους Clinton” εξηγώντας ότι "ένιωσα ότι αυτές καλύτερα να τις επιμελούνταν άλλοι άνθρωποι”.

Διαβάστε Επίσης