Βασίλισσα Ελισάβετ | Η τρυφερή παράδοση που εξακολουθεί να διατηρεί με τα δισέγγονά της

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στη Σκωτία όπου την επισκέφθηκαν οικογενειακώς η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ τις τελευταίες εβδομάδες απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του αποθανόντα συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππο. 

Διαβάστε Επίσης

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού της διαλείμματος, η μονάρχης της Αγγλίας είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Σκωτία για να περάσουν χρόνο μαζί της. Ανάμεσα σε εκείνους που προτίμησαν τα Highlands, ήταν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, οι οποίοι ήθελαν να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και τη μονάρχη. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται πως λατρεύει να περνάει χρόνο με τα δισέγγονά της στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Όπως είχε εξομολογηθεί σε μία συνέντευξή της η Kate Middleton λίγα χρόνια νωρίτερα, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ένα πολύ στενό δέσιμο με τους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte. Επιπλέον, κάθε φορά που την επισκέπτονται στη Σκωτία, η βασίλισσα εξακολουθεί να διατηρεί μία παράδοση μαζί τους. Ειδικότερα, η μονάρχης κρύβει δώρα στα δωμάτια των παιδιών πριν φτάσουν στο σπίτι και χαίρεται όταν τα βλέπει να τα απολαμβάνουν. 

Στο παρελθόν η δούκισσα του Cambridge είχε αναφερθεί και στην ιδιαίτερη σχέση της κόρης της με τη βασίλισσα, η οποία όταν έμαθε πως το δεύτερο παιδί τους θα ήταν κορίτσι ήταν αρκετά ενθουσιασμένη. Βέβαια, αδυναμία έχει και στον πρίγκιπα George, ο οποίος την αποκαλούσε πιο μικρός "Gan-Gan". 

Η βασιλική οικογένεια περνάει συχνά τις διακοπές της στο κάστρο του Μπαλμόραλ, συνήθως τις γιορτές των Χριστουγέννων, μία παράδοση που διατηρούν μέχρι σήμερα. 

Διαβάστε Επίσης