Όταν η Helen Mirren χόρεψε στη βροχή με τον Vin Diesel φορώντας Dolce&Gabbana

Η διάσημη ηθοποιός σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον συμπρωταγωνιστή της στη Βενετία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Helen Mirren κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, δημιουργώντας μια εκπληκτική εμφάνιση στο show των Dolce&Gabbana στη Βενετία.

Η ηθοποιός λίγο πριν το φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του ιταλικού οίκου φορώντας μια υπέροχη Dolce&Gabbana δημιουργία. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το look της, η σταρ έγραψε στο Instagram της: "Ονειρεύτηκα ότι ήμουν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία ντυμένη σαν μέλος της οικογένειας Contarini και μπροστά μου εμφανίστηκαν πολλές όμορφες θεές φορώντας παραδεισένια φορέματα, ενώ ένα ουράνιο τόξο κι ένας κερυανός εμφανίστηκαν και όπως το όραμα εξαφανιζόταν ξεκίνησε να βρέχει και μετά τα ακόλουθα συνέβησαν”.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, φαίνεται να χορεύει με τον Vin Diesel με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στο Fast & The Furious, ενώ γράφει στη λεζάντα "Χόρεψα στη βροχή με τον Vin Diesel”.

Η 76χρονη ηθοποιός και ο συμπρωταγωνιστής της ήταν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της επίδειξης του οίκου Dolce & Gabbana για την Alta Moda κολεξιόν, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Jennifer Lopez που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, η Sharon Stone, η Heidi Klum και ο Christian Bale.


 

Διαβάστε Επίσης