"Ήταν δύσκολο" | Η Angelina Jolie μιλά για τη συνεργασία του Brad Pitt με τον Harvey Weinstein

Η διάσημη ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι θα είναι για πάντα οικογένεια με τον ηθοποιό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angelina Jolie με αφορμή το νέο της βιβλίο για την Διεθνή Αμνηστία μίλησε στην εφημερίδα Guardian για τη δικαστική διαμάχη της με τον Brad Pitt για την επιμέλεια των παιδιών τους αλλά και τη σχέση του πρώην συντρόφου της με τον Harvey Weinstein.

Η ηθοποιός στη νέα της συνέντευξη μίλησε για την εμπειρία της με τον διάσημο παραγωγό του Hollywood, εξηγώντας ότι όταν είχαν συνεργαστεί το 1998 στην ταινία 'Palying By Heart' εκείνος "προχώρησε πέρα από το φλερτ'.

Διαβάστε Επίσης

"Ήταν κάτι από το οποίο έπρεπε να γλιτώσω. Έμεινα μακριά και προεδοποίησαν τον κόσμο για αυτόν. Θυμάμαι να λέω στον Johnny, τον πρώτο μου σύζυγο, που φέρθηκε άψογα σε αυτή τηνη κατάσταση, να πει για αυτό και σε άλλους, να μην αφήνουν τα κορίτσια μόνα μαζί του. Μου είχε ζητηθεί να κάνω το Aviator αλλά αρνήθηκα γιατί συμμετείχε κι εκείνος. Ποτέ δεν δούλεψα μαζί του ξανά. Ήταν δύσκολο για μένα όταν το έκανε ο Brad”, είπε η ηθοποιός.

Σύμφωνα με τη Jolie, o Pitt πλησίασε τον Weinstein για να δουλέψει ως παραγωγός στην ταινία Killing Them Softly, το 2012, ενώ γνώριζε για τη σεξουαλική επίθεση. Όπως αποκαλύπτει η σταρ: "Τσακωθήκαμε για αυτό. Φυσικά με πλήγωσε” είπε η ηθοποιός που δεν παραβρέθηκε σε καμιά εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας.

Ο Brad Pitt στο παρελθόν είχε μιλήσει εναντίον του Weinstein σε συνέντευξή του στο CNN αποκαλύπτοντας ότι είχε αντιμετωπίσει τον παραγωγό για την παρενόχληση που είχε κάνει στην τότε σύντροφό του, Gwyneth Paltrow. "Ήθελα να εξασφαλίσω ότι δεν θα γινόταν κάτι άλλο γιατί εκείνη θα έκανε δύο ταινίες. Το ενδιαφέρον είναι ότι εμείς, το Hollywood συγκεκριμένα, το ανθρώπινο δυναμικό, οι άντρες και η δυναμική των γυναικών επαναπροσδιορίζεται με ένα καλό τρόπο όπως έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και καιρό. Κι αυτή είναι μια σημαντική ιστορία για να την πεις”, είχε πει ο Pitt.

H Jolie στην πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε και για την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Brad Pitt αποκαλύπτοντας ότι "δεν είμαι από τους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις σαν αυτή εύκολα. Μου πήρε πολύ να μπω σε μια κατάσταση όπου ένιωσα ότι έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα των παιδιών μου”, προσθέτοντας ότι "θέλω η οικογένειά μου να το ξεπεράσει. Θέλω όλοι να προχωρήσουμε μπροστά και ο πατέρας τους. Θέλω να θεραπευτούμε και να είμαι ήρεμοι. Θα είμαστε πάντα οικογένεια”.

Διαβάστε Επίσης