O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έπιασαν πάτο στη βρετανική λίστα με τους πιο δημοφιλείς royals

Τα ποσοστά που έπιασε το ζευγάρι και οι ηλικιακές ομάδες που τους αντιπαθεί περισσότερο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μπορεί να αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική αλλά θα περίμενε κανείς ότι θα είχαν κάποιους υποστηρικτές στη Μεγάλη Βρετανία που θα υποστήριζαν το δικαίωμά τους να επιλέξουν πώς θα ζήσουν τη ζωή τους.

Φαίνεται, όμως, πως η απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Sussex όχι μόνο να φύγουν από το Παλάτι αλλά και να μιλήσουν με ειλικρίνεια για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν άρεσε στους Βρετανούς που πλέον τους κατατάσσουν στον πάτο της λίστας με τα πιο δημοφιλή μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με το YouGov που συμπεριέλαβε στην έρευνα 1,667 ενήλικες Βρετανούς, μόλις το 26% των πολιτών συμπαθούν την Meghan Markle ενώ το 65% την αντιπαθεί, ενώ αντίστοιχα το 34% συμπαθεί τον Harry και το 59% τον αντιπαθεί.

Τα ποσοστά έχουν πέσει ακόμα περισσότερο από την προηγούμενη καταμέτρηση τον Απρίλιο του 2021, με την δημοτικότητα του Harry να έχει πέσει 25 μονάδες και της Meghan 9 μονάδες.

Οι ηλικιακές ομάδες που αντιπαθούν το ζευγάρι περισσότερο είναι σταθερά οι μεγαλύτερες ηλικίες με τους συνταξιούχους να δηλώνουν σε ποσοστό 82% ότι τους αντιπαθεί. Το αντίστοιχο ποσοστό στην ηλικιακή ομάδα των 18-24 είναι περίπου 44%.

Υπάρχει, βέβαια, ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας που "έπιασε” ακόμα πιο χαμηλά ποσοστά από το ζευγάρι. Ο πρίγκιπας Andrew φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου τη συμπάθεια του βρετανικού λαού, μετά το σκάνδαλο Epstein, με το 83% των ερωτηθέντων όλων των ηλικιών να δηλώνουν ότι τον αντιπαθούν.

Η πιο δημοφιλής royal παραμένει η βασίλισσα Ελισάβετ με ποσοστό 80% ενώ ακολουθεί ο πρίγκιπας William με ποσοστό 78% κι η Kate Middleton με 75%. Ο πρίγκιπας Κάρολος και διάδοχος του θρόνου κατάφερε να πάρει ποσοστό δημοτικότητας 54%.

Διαβάστε Επίσης