Το προσωπικό μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων

Σε μία από τις σπάνιες τοποθετήσεις της, η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους Παραολυμπιονίκες του Ηνωμένου Βασιλείου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, είναι αρκετά ενθουσιώδεις με τα αθλήματα και τη γυμναστική, πόσο μάλλον με τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που έλαβαν χώρα φέτος το καλοκαίρι στο Τόκιο, ύστερα από τη ματαίωση του θεσμού την περσινή χρονιά εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, που κατέστησε αδύνατη τη διεξαγωγή τους.

Διαβάστε Επίσης

Η μονάρχης του βρετανικού θρόνου, παρακολουθώντας και τις δύο διοργανώσεις και γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τον αγώνα που πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές, ήθελε να στείλει το δικό της προσωπικό μήνυμα με αφορμή τη λήξη των Παραολυμπιακών Αγώνων. Ειδικότερα, η ίδια ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές του Ηνωμένου Βασιλείου που έλαβαν χώρα, κάνοντας μία ανάρτηση σχετικά με την τεράστια επιτυχία του κράτους της. 

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε : "Απευθύνω τα πιο θερμά συγχαρητήρια στους Παραολυμπιονίκες από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Βόρεια Ιρλανδία και πράγματι σε όλους τους αθλητές των κρατών της Κοινοπολιτείας για την τεράστια επιτυχία τους στους Αγώνες του Τόκιο. Η δέσμευση, η αφοσίωση και η προσαρμοστικότητα που επεδείξατε εσείς και οι ομάδες υποστήριξής σας κατά τη διάρκεια των εξαιρετικών αυτών συνθηκών των τελευταίων 18 μηνών αποτελούν έμπνευση. Οι αποδόσεις σας ανύψωσαν το έθνος και οι θρίαμβοι γιορτάστηκαν από όλους εμάς. Στέλνω τις καλύτερες ευχές σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία των αξιομνημόνευτων αυτών Αγώνων."

Στο τέλος η βασίλισσα Ελισάβετ υπέγραψε με το όνομά της για να δείξει πως αυτά τα λόγια προέρχονταν από την ίδια, γεγονός που θα αποτελέσει τιμή για τους αθλητές που συμμετείχαν στους φετινούς Αγώνες. 

Λίγους μήνες νωρίτερα και η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Άννα είχε στείλει τις ευχές της με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Μην ξεχνάμε πως και η ίδια αλλά και η κόρη της, Zara Tindall, είχαν λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ομάδα της ιππασίας, με την τελευταία να κατακτά το αργυρό μετάλλιο στη διοργάνωση που είχε λάβει χώρα στο Λονδίνο το 2012.

Διαβάστε Επίσης