X

Η απόδειξη ότι η Kate και ο William δεν βρίσκονταν πίσω από τα ρατσιστικά σχόλια απέναντι στον Archie

Τα σχόλια της Meghan Markle δεν άγγιξαν ούτε στο ελάχιστο τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Μπορεί η Meghan Markle στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey να έδωσε μία δική της οπτική στην ιστορία, όμως δε δίστασε να κατηγορήσει το Παλάτι για ρατσισμό προς το πρόσωπο του γιου τους, Archie. 

Διαβάστε Επίσης

Χωρίς να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες, ούτε το όνομα του ατόμου που έκανε τα ατυχή σχόλια σχετικά με το χρώμα του δέρματος του παιδιού τους, υπονοήθηκε πως προήλθαν από τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge, από τη στιγμή που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο πρίγκιπας Φίλιππος πίσω από τη ρατσιστική επίθεση.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey.

Ένα έγγραφο όμως που δόθηκε στη δημοσιότητα με ημερομηνία το τέλος του 2020 -δηλαδή πολύ πριν τη συνέντευξη- και αφορά το Βασιλικό Ίδρυμα του δούκα και της δούκισσας του Cambridge εξηγεί πως το ζευγάρι επικεντρώνεται μέσω του κοινωφελούς οργανισμού τους στο diversity, κάτι που είχαν ήδη σκοπό να εντάξουν στο διοικητικό συμβούλιο, όπως και στη συμπερίληψη, που θα αποτελούσε το κύριο μέλημά τους. 

Επιπλέον, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William κατέστησαν σαφές ότι δεσμεύονται να παρέχουν ένα ίσο και ασφαλές περιβάλλον στους εργαζομένους, στους συνεργάτες και σε όλους όσοι λαμβάνουν μέρος στο Ίδρυμα με σκοπό την προώθηση της καλής ψυχικής υγείας και της αξιοπρέπειας που πρέπει να διέπουν τα άτομα που ασχολούνται με θέματα του Ιδρύματος. 

Συνεπώς, το έργο των Cambridges δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τα ρατσιστικά σχόλια που βγήκαν στη δημοσιότητα. Εξάλλου, πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας είχε δηλώσει πως το άτομο που είχε κάνει τα σχόλια αυτά ήταν η πριγκίπισσα Άννα, χρησιμοποιώντας έναν αδέξιο τρόπο για να εκφράσει τις ανησυχίες της.

Επιπλέον, ύστερα από τις κατηγορίες των Sussexes εναντίον του Παλατιού, σύμφωνα με τις οποίες η Meghan Markle δεν έλαβε καμία βοήθεια ενόσω βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συμμετείχαν σε αρκετές πρωτοβουλίες που είχαν να κάνουν με την ψυχική υγεία, ενώ ταυτόχρονα απέδειξαν πως προσφέρουν πολλές τέτοιες δραστηριότητες στους εργαζομένους τους στο πλαίσιο αυτό. 

Διαβάστε Επίσης