X

H εμφάνιση της Jamie Lee Curtis στη Βενετία είναι ο ορισμός της ομορφιάς σε κάθε ηλικία

Η 62χρονη ηθοποιός εκπέμπει λάμψη, ενθουσιασμό και ενέργεια που κάνουν την ηλικία να φαίνεται ένα ανούσιο νούμερο.

Η Jamie Lee Curtis λατρεύει την ηλικία της κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Είναι πιο όμορφη, πιο χαμογελαστή και πιο χαλαρή από ποτέ. Στα 62 της χρόνια, η ηθοποιός που έγινε διάσημη σε ηλικία 19 ετών πρωταγωνιστώντας στο ‘Halloween’, περπατά με δυναμισμό στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας και αποδεικνύει ότι είναι ο ορισμός της ‘ομορφιάς σε κάθε ηλικία΄.

Η ηθοποιός που βραβεύτηκε με τον τιμητικό Χρυσό Λέοντα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο red carpet φορώντας ένα κόκκινο λεοπάρ φόρεμα που είχε συνδυάσει με μαύρες γόβες και ένα διακριτικό κολιέ.

Η Jamie Lee Curtis ήταν πάντα cool κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες –εκτός από τους άντρες- την θαυμάζουν τόσο πολύ. Πάντα αυθεντική και πάντα ειλικρινής, η ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και ότι αργότερα πάλεψε με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια.

Κόρη της Janet Leigh και του Tony Curtis που χώρισαν όταν εκείνη ήταν 3 ετών, η Jamie μεγάλωσε με την μητέρα της και τον τέταρτο σύζυγό της. Η σχέση της με τον πατέρα της δεν ήταν καλή, εξαιτίας της απουσίας του, ενώ η μητέρα της ήταν αυστηρή. "Είμαι το προϊόν πολλών διαζυγίων" θα πει σε μια συνέντευξή της εξηγώντας γιατί ενδιαφέρεται πολύ για τα παιδιά, έχοντας ασχοληθεί με φιλανθρωπίες αλλά και με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων.

Η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Christopher Guest είχε αποκαλύψει ότι τον Δεκέμβρη του 1998 είχε πιει ένα ποτήρι κρασί μαζί με μια χούφτα παυσίπονα χάπια. Τότε ένας φίλος της είχε πει "δεν είσαι η Jamie". Τότε ξεκίνησε αποτοξίνωση και μπήκε σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της. Πλέον αποδέχεται τα ελαττώματά της, τις αντιθέσεις της και τα τραύματά της. Κι αυτό την κάνει πιο όμορφη από ποτέ.

Σε συνέντευξή της AARP, η Curtis δηλώνει ότι έχει μια υγιή εκτίμηση της πραγματικότητας και ότι αγαπάει το γεγονός ότι είναι ενήλικας. "Είμαι ενήλικας. Το δείχνω στο πρόσωπό μου, το δείχνω στα μαλλιά μου" λέει εξηγώντας ότι δεν προσπαθεί να αλλάξει το πρόσωπό της ή να κάνει αισθητικές επεμβάσεις. "Ξέρω ποια είμαι" λέει, τονίζοντας πως "φοράει γυαλιά, φοράει μαύρα, δεν φοράει κοσμήματα. Αυτή είναι η Jamie".

Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Jamie Lee Curtis στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας

Στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ με κόκκινο λεοπάρ φόρεμα
Η cool εμφάνισή της με μαύρο παντελόνι, λευκό και μαύρο πουκάμισο και χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση
Τα γυαλιά της έκαναν τη διαφορά στο look της
Η άφιξή της στη Βενετία με γκρι κοστούμι και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.
 

Διαβάστε Επίσης