Όταν η Joan Collins γνώρισε την πριγκίπισσα Diana

Η μέρα που όλοι άρχισαν να αποκαλούν την Diana, Dynasty Di.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η συνάντηση της πριγκίπισσας Diana και της Joan Collins ήταν κάτι που τα media περίμεναν καιρό. Η κομψή πριγκίπισσα θα γνώριζε από κοντά την τηλεοπτική "πριγκίπισσα" της Δυναστείας που πολλές φορές συνέκριναν όχι εξαιτίας του χαρακτήρα τους- η Alexis της Δυναστείας ήταν άλλωστε σατανική- αλλά χάρη στο παρόμοιο στιλ των δύο γυναικών.

"H πριγκιπισσα Diana ήταν εξαίσια" γράφει η Joan Collins στο People για τη συνάντησή τους. "Φορούσαμε και οι δύο φορέματα Bruce Oldfield εκείνη τη νύχτα. Εκείνη φορούσε ένα ασημέμιο λαμέ φόρεμα με έντονους ώμους και εγώ ένα λευκό μεταξένιο φόρεμα με έντονους ώμους. Την επόμενη μέρα όλα τα tabloids έγραφαν ‘η Dynasty Di γνωρίζει την Alexis’. Την αποκαλούσαν έτσι γιατί κάποια από τα ρούχα που φορούσε έμοιαζαν με αυτά που φορούσε στη σειρά ‘Δυναστεία’", εξηγεί.

"Την συνάντησα πέντε ή έξι φορές μετά από αυτό και ήταν πάντα πολύ γοητευτική και πολύ προσγειωμένη, πολύ αληθινή και καθόλου μεγαλομανής" περιγράφει η ηθοποιός, τονίζοντας ότι "ρώτησε για τους παπαράτσι γιατί είχαν κατακλύσει το κόκκινο χαλί. Είπε ΄Θέε μου είναι πάντα έτσι;’ Κι εγώ της είπα ‘Θα το συνηθίσετε’. Τότε εκείνη απάντησε ‘δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω ποτέ’".

Η Joan Collins θυμάται πως την τελευταία φορά που τη συνάντησε ήταν σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο: "Νομίζω ότι δειπνούσε με τον βασιλιά Juan Carlos της Ισπανίας και κάποιον άλλο. Όταν έφυγε, πέρασε από δίπλα μου γνέφοντάς μου και μου είπε ‘ένα από τα πιο βαρετά γεύματα που είχα ποτέ’".

Η σταρ θαυμάζει την πριγκίπισσα Diana γιατί όπως λέει "έφερε την βασιλική οικογένεια στον 21ο αιώνα. Ήταν υπερβολικά μοντέρνα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έπιασε το χέρι ασθενή με AIDS και περπάτησε σε δρόμο όπου είχαν τοποθετήσει νάρκες. Δεν υπήρχε κανένας σαν αυτή".

Η Collins δεν μπορεί παρά να σκεφτεί όλα όσα θα είχε ζήσει η Diana αν δεν είχε πεθάνει τραγικά: "Θα ήταν 60 χρονών τώρα" λέει και προσθέτει πως "είναι πολύ λυπηρό. Έκλαιγα για μέρες όταν έμαθα ότι πέθανε. Ο μόνος άλλος άνθρωπος, εκτός από τους γονείς μου, για τον οποίο ήμουν τόσο αναστατωμένη ήταν ο πρόεδρος Kennedy όταν δολοφονήθηκε. Η Diana ήταν φυσική και αληθινή. Πιστεύω ότι αυτό μεταφέρθηκε και στους γιους της, ειδικά τον πρίγκιπα William, και πιστεύω ότι η δούκισσα Kate ακολουθεί τα βήματά της. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν που ήταν τόσο δημοφιλήες. Φυσικά, η βασίλισσα είναι υπερβολικά δημοφιλής. Αλλά η Diana ήταν ένα φαινόμενο".

Διαβάστε Επίσης