Βασίλισσα Ελισάβετ | Μοιράζεται σπάνια οικογενειακά βίντεο στο νέο ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William εξιστορούν τις προσωπικές τους αναμνήσεις με τον δούκα του Εδιμβούργου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ μοιράστηκε στιγμιότυπα από την προσωπική της συλλογή με οικογενειακά βίντεο στο νέο ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα του BBC One ‘Prince Philip: The Royal Family Remembers’ για τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Τα αγαπημένα του εγγόνια, ο πρίγκιπας Harry και ο William συναντήθηκαν ξανά για τις ανάγκες του αφιερώματος στο οποίο μοιράζονται τις προσωπικές τους αναμνήσεις από τον παππού τους.

Διαβάστε Επίσης

Στο trailer που κυκλοφόρησε φαίνεται ένα παλίο στιγμιότυπο με τον μικρό πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα να κάνουν ποδήλατο με την βασίλισσα Ελισάβετ να τρέχει πίσω τους για να τους προλάβει.

πρίγκιπας Φίλιππος

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο φαίνεται ο δούκας του Εδιμβούργου να είναι σε μια βάρκα μαζί με τον πρίγκιπα Edward και σε ένα άλλο να κάνει μπάρμπεκιου δίπλα σε μια λίμνη της Σκωτίας μαζί με τα παιδιά του.

πρίγκιπας Φίλιππος

"Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε για σχεδόν εκατό χρόνια" λέει ο πρίγκιπας Κάρολος στο ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει συνεντεύξεις που είχαν γίνει πριν τον θάνατο του Φίλιππου αλλά και κάποιες συνεντεύξεις που έγιναν μετά την κηδεία του.

"Πάντα ήταν μια τεράστια παρουσία πίσω από όλα όσα έχουμε κάνει" λέει ο William. Ο πρίγκιπας ήταν ένας από τα 12 μέλη της βασιλικής οικογένειας που μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες στο ντοκιμανέρ για τον δούκα του Εδιμβούργου που έφυγε σε ηλικία 99 ετών στις 9 Απριλίου, δύο μήνες πριν γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του.

Το ντοκιμαντέρ ‘Prince Philip: The Royal Family Remembers’ θα προβληθεί στο BBC One στις 22 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Επίσης