Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδειξαν στο Met Gala τι σημαίνει να είσαι ερωτευμένος στα χρόνια του κορονοϊού

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί χωρίς να βγάλει τις προστατευτικές μάσκες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι πρωτόγνωρο για τα ζευγάρια διασήμων να περπατούν στο κόκκινο χαλί και οι φωτογράφοι να τους ζητούν να δώσουν ένα φίλι για τις κάμερες, ειδικά τον πρώτο καιρό μιας σχέσης. Τι κάνεις, λοιπόν, αν είσαι διάσημος κι ερωτευμένος στα χρόνια του κορονοϊού;

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μοιράστηκαν μπροστά στις κάμερες των φωτογράφων ένα παθιασμένο φιλί χωρίς να βγάλουν τις μάσκες τους και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού όσο βρίσκονταν στο red carpet του Met Gala.

Το ζευγάρι που είχε κάνει την πρώτη του επίσημη κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας, έγινε πλέον και Met Gala official περπατώντας μαζί, φορώντας ρούχα του ίδιου σχεδιαστή και δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδειξαν στο Met Gala τι σημαίνει να είσαι ερωτευμένος στα χρόνια του κορονοϊού

Ο Ben Affleck επέλεξε ένα Ralph Lauren κοστούμι και η J.Lo επέλεξε ένα σκούρο καφέ φόρεμα του Ralph Lauren με κόψιμο στο πλάι και κεντήματα με πολύτιμους κρύσταλλους που χρειάστηκαν δώδεκα μέρες για να ολοκληρωθούν. Η σταρ συνδύασε το φόρεμά της με μια faux γούνινη κάπα, ασημένια πέδιλα και vintage αξεσουάρ από τη συλλογή του Ralph Lauren.

 Πηγή: MadameFigaro.gr