Η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ λάνσαρε το πρώτο της προϊόν ομορφιάς

H κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί-Σαντάλ μιλά για την αγάπη της για τα φυσικά προϊόντα περιποίησης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ, κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί-Σαντάλ, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της προϊόν ομορφιάς.

Η 25χρονη σοσιαλιτέ και μοντέλο μίλησε στο Bazaar.com για την εμμονή της για τα φυσικά προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας, εξηγώντας ότι είναι κάτι που έμαθε από την μητέρα της.

"Υπήρχε μια εποχή που το να καθαρίσω το πρόσωπό μου ήταν το χειρότερο μου" εκμυστηρεύεται εξηγώντας ότι όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε να παρατηρεί ερεθισμούς στο πρόσωπό της άλλαξε τακτική. "Η μητέρα μου ήταν πάντα υπεύθυνη για την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου όταν ήμουν μικρή" είπε για τη Μαρί Σαντάλ που αγαπά τα φυσικά προιόντα και πάντα της έλεγε να καθαρίζει καλά το πρόσωπό της. "Όταν έφυγα από το σπίτι όμως και μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησαν τα προβλήματα της επιδερμίδας μου. Έγινα εμμονική με τα συστατικά στα προϊόντα για να ανακαλύψω τι μου ταιριάζει και τι όχι".

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, γνώρισε τα προιόντα του Organic Pharmacy, μέσω μιας φίλης της, και από τότε δηλώνει fan. Για αυτό συνεργάστηκε με την εταιρεία για τη δημιουργία ενός φυσικού και οργανικού serum, το Υαλουρονικό Acid Serum Glow x Olympia of Greece που κυκλοφορεί σε limited edition, που είναι ένα προιόν που δίνει λάμψη στην επιδερμίδα.

Στα συστατικά του serum περιλαμβάνεται και ανθόνερο αμαμηλίς που χρησιμοποιούσε και η μητέρα της Μαρί Σαντάλ στην επιδερμίδα της για πολλά χρόνια. Η Ολυμπία χρησιμοποιεί το serum πριν το βραδινό, εφαρμόζοντάς το στα μάγουλα και κάποιες φορές το αναμειγνύει με το αγαπημένο της concealer.  

Διαβάστε Επίσης