Η Doutzen Kroes συντάσσεται με το αντιεμβολιαστικό κίνημα και η Gisele Bundchen βρίσκεται στο πλευρό της

Το μακρυσκελές κείμενο της Kroes που δεν έλαβε την υποστήριξη που περίμενε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Doutzen Kroes, ένα από τα γνωστότερα μοντέλα με τις μεγαλύτερες εμπορικές συνεργασίες, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις σκέψεις της για το εμβόλιο και την πανδημία, γεγονός που δεν έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνη του κοινού, αφού η ίδια τάχθηκε υπέρ του αντιεμβολιαστικού κινήματος. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η 36χρονη Kroes δήλωσε πως τόσο καιρό δίσταζε να εκφράσει τις σκέψεις της και προτίμησε να απέχει από τα social media, όμως τώρα θεώρησε πως η στιγμή ήταν η σωστή για να δώσει τη δική της οπτική. Η ίδια υποστήριξε πως δεν πρόκειται να την υποχρεώσει κανείς να κάνει το εμβόλιο, ούτε να αποδείξει το στάτους της υγείας της για να συμμετέχει στην κοινωνία. "Δεν θα δεχθώ τον αποκλεισμό ανθρώπων με βάση το στάτους της υγείας τους", είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο από την Ολλανδία, που βασίστηκε στην ελευθερία του λόγου για να μοιραστεί τις σκέψεις της με το κοινό. 

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Instagram, που απογοητεύτηκαν από τα λεγόμενα της Kroes και μάλιστα άφησαν σχόλια με αρνητικό πρόσημο και κριτική. "Πόσο ανεύθυνη και ακόμα πιο ανεύθυνη που δημοσιεύει αυτό online με τόσους followers", έγραφε ένα από αυτά τα σχόλια. 

Βλέποντας όλη την επίθεση που δέχθηκε η Kroes, η συνάδελφος και φίλη της, Gisele Bundchen, ένιωσε την ανάγκη να την υπερασπιστεί, αφήνοντας με τη σειρά της ένα σχόλιο- υποστήριξη. "Ξέρω την Doutzen και είναι ένα ευγενικό και αγαπητό άτομο. Δεν μπορώ να πιστέψω το μίσος που απευθύνεται προς το πρόσωπό της επειδή εξέφρασε τα συναισθήματά της. Με στενοχωρεί να βλέπω όλη αυτή την κριτική και την έλλειψη εμπάθειας στις καρδιές πολλών ανθρώπων. Το μίσος δεν είναι η απάντηση. Σας προσκαλώ να σωπάσετε το μυαλό σας και να ψάξετε βαθιά μέσα σας για να βρείτε την αγάπη στις καρδιές σας ώστε να μπορούμε να είμαστε όλοι ενωμένοι ειρηνικά και να δημιουργήσουμε αρμονία στις ζωές μας και στον κόσμο. Το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ", έγραψε η Bundchen. 

Και η μπορεί η υποστήριξη της Βραζιλιάνας καλλονής να κατάφερε να συγκεντρώσει 5.000 likes, όμως η δυσαρέσκεια του κόσμου εξακολούθησε να υφίσταται στο προφίλ της Kroes. Το μοντέλο δεν είναι η μόνη που έχει δηλώσει δημόσια τις ανησυχίες της για το εμβόλιο. Μάλιστα, η Nicki Minaj πρόσφατα έκανε κάποιες περίεργες δηλώσεις σχετικά με τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό, που προκάλεσαν μεγάλη αντίδραση από την κυβέρνηση Biden και το κοινό.

Διαβάστε Επίσης