Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί - Η ανακοίνωση και η αποκάλυψη του φύλου

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε το 12ο δισέγγονό της, αφού η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο νοσοκομείο Chelsea & Westminster Hospital στο Λονδίνο.

Διαβάστε Επίσης

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη πριν από λίγες ημέρες είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, με τους βασιλικούς παρατηρητές να αναμένουν με ανυπομονησία τα ευχάριστα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στις 18 Σεπτεμβρίου του 2021 στις 23.42.

Όπως ενημέρωνε το κείμενο της ανακοίνωσης, το μωρό το οποίο γεννήθηκε περίπου 3 κιλά, χαίρει άκρας υγείας, με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να είναι ενθουσιασμένα με τη νέα αυτή προσθήκη. Ειδικότερα, οι νέοι γονείς μέσω της επίσημης δήλωσης του Παλατιού, ευχαρίστησαν το προσωπικό του νοσοκομείου για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στο παιδί και στη μαμά. 

Πέρα όμως από την είδηση της γέννησης, εκείνο που μέχρι τώρα αποτελούσε μυστικό ήταν το φύλο του μωρού τους, το οποίο αποκαλύφθηκε στην ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο σύντομα θα γνωρίσει και τον μεγάλο του αδερφό, Christopher Woolf, από τη στιγμή που ο Mapelli Mozzi έχει ένα ακόμα παιδί από προηγούμενη σχέση του. 

Η κόρη της πριγκίπισσας Βεατρίκης αποτελεί το 4ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ που γεννήθηκε μέσα στον χρόνο, μετά τη Lilibet, κόρη των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, τον Lucas, γιο της Zara Tindall και τον August, γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας και Jack Brooksbank. 
 

Διαβάστε Επίσης