"Οι άντρες γερνάνε και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε. Θέλω να είμαι σαν άντρας" | H Andie MacDowell μιλά για την ομορφιά σε κάθε ηλικία

Η 63χρονη ηθοποιός μιλάει για τα γκρίζα μαλλιά της και την αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Andie MacDowell από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα υπήρξε beauty icon που έθεσε τα δικά της standards ομορφιάς στο Hollywood. Η 63χρονη ηθοποιός μπορεί πλέον να έχει αφήσει τα χαρακτηριστικά καστανά μακριά μαλλιά της για μια πιο φυσική γκρι απόχρωση, όμως εξακολουθεί να παραμένει icon ακριβώς επειδή αποφασίζει να αγκαλιάσει την ηλικία της με τον καλύτερο τρόπο.

Η σταρ που έχει αποκαλύψει ότι δεν είχε βάψει τα μαλλιά της ποτέ πριν την ηλικία των 40 ετών, το είχε πάρει απόφαση όταν ένας δημοσιογράφος είχε προσέξει τη γκρι ρίζα της και την είχε κάνει να νιώσει άβολα. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο The Zoe Report "ήθελα να το κάνω για χρόνια. Και μετά ήρθε ο covid και είδα τις ρίζες. Μου ταίριαζε”.

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τα γκρι μαλλιά της στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών "φοβόμουν ότι ο κόσμος θα είναι κακός. Διάβασα όλα τα σχόλια” εκμυστηρεύτηκε. Τελικά οι fans της, τα media και οι συνάδελφοί της την εκθείασαν που απέδειξε ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία, σε μια βιομηχανία που οι γυναίκες πρέπει μονίμως να δείχνουν 20 ή 30 χρονών.

"Οι γυναίκες κουράστηκαν με την ιδέα ότι δεν μπορείς να έχεις μεγαλώσει και να είσαι όμορφη. Οι άντρες γερνάνε και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε. Και θέλω να είμαι σαν άντρας. Θέλω να είμαι όμορφη και δεν θέλω να τσακίζω τον εαυτό μου για να είμαι όμορφη”.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι οι άντρες γκριζάρουν "κι εμείς πιστεύουμε ότι είναι γοητευτικοί. Μας έχουν πουλήσει αυτή την ιδέα ότι είναι καλύτεροι από εμάς. Είναι ανοησίες”.

Διαβάστε Επίσης