Η αινιγματική ανάρτηση της πριγκίπισσας Charlene που προκάλεσε αντιδράσεις

Η πριγκίπισσα του Μονακό εξακολουθεί να βρίσκεται στη Νότια Αφρική εδώ και 5 μήνες, μακριά από το πριγκιπάτο και την οικογένειά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική που θα διαρκούσε μόνο λίγες εβδομάδες, έχει καταλήξει να μετρά σήμερα περίπου 5 μήνες. Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό βρίσκεται ακόμα μακριά από το Παλάτι και την οικογένειά της, εξαιτίας μίας λοίμωξης που τόσο καιρό δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει, όπως δήλωσε και η ίδια.

Διαβάστε Επίσης

Η απουσία της, λοιπόν, στο ετήσιο φιλανθρωπικό event που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μόντε Κάρλο, όπου παραδοσιακά είναι οι οικοδεσπότες το βασιλικό ζευγάρι, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο, ειδικότερα μετά την ανάρτηση της Charlene στο Instagram σχετικά με την εκδήλωση. 

Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Charlene ανέβασε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram κατά το οποίο ευχόταν μία μαγική και επιτυχημένη βραδιά σε όλους σε ό,τι αφορά το φιλανθρωπικό γεγονός, προσθέτοντας στο τέλος μία φωτογραφία της όπου βρίσκεται στην πισίνα, φορώντας το στέμμα της. Το caption της στη δεύτερη φωτογραφία έγραφε: "Όπως γεννήθηκα από τον ωκεανό, έτσι και ο ωκεανός γεννήθηκε από εμένα. Σας παρουσιάζω ένα κομμάτι και των δύο".

Δείτε την ανάρτηση στο madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης