The Palace Papers | To νέο βιβλίο διάσημης δημοσιογράφου θα αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τη βασιλική οικογένεια

Το 2022 θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της βιογράφου της Diana με τίτλο "The Palace Papers: Inside the House of Windsor – The Truth and Turmoil" με πικάντικες αποκαλύψεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η συγγραφέας της βιογραφίας της πριγκίπισσας Diana "Τhe Diana Chronicles” ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια τον Απρίλιο του 2022.

Μετά το βιβλίο ‘Finding Freedom’ του Omid Scobie και της Carolyn Durand αλλά και τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, φαίνεται ότι η βασιλική οικογένεια έχει πολλά νέα προβλήματα να περιμένει. Η Tina Brown, διάσημη δημοσιογράφος που έχει εργαστεί στο Tatler, το Vanity Fair και το περιοδικό New Yorker, κι έχει παντρευτεί τον Sir Harold Evans που εργαζόταν στους Sunday Times, θεωρείται έγκυρη στη δουλειά της. Η βιογραφία της για τη Diana, μάλιστα, θεωρείται το απόλυτο βιβλίο για τη πριγκίπισσα που βασίστηκε σε πάνω από 250 συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο βιβλίο της Brown θα αφορά στα 25 χρόνια που πέρασαν από τον θάνατο της Diana, τον ρόλο της βασίλισσας στη μοναρχία αλλά και τον δούκα και της δούκισσας του Sussex. Στο βιβλίο θα εξηγηθεί η κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τον Harry, η δημοτικότητα της δούκισσας του Cambridge αλλά και τις καταγγελίες κατά του δούκα του York, το όνομα του οποίου αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Epstein.

Το βιβλίο της Brown θα κυκλοφορήσει πριν τα απομνημονεύματα του Harry, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα βιβλιοπωλεία τον Ιούλιο του 2022. Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, το νέο βιβλίο θα πει "την αληθινή ιστορία" των Windsors από το 1997 και μετά, ενώ περιλαμβάνει δυνατές αποκαλύψεις, λεπτομέρειες που δεν γνώριζε κανείς και πικάντικες πληροφορίες για τη βασιλική οικογένεια που θα αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τη μοναρχία.

Σύμφωνα με την Tina Brown "πάνω από όλα είναι η ιστορία επιβίωσης μιας οικογένειας της οποίας η αίσθηση του καθήκοντος είναι σε μια διαρκή ένταση με τις ανθρώπινες επιθυμίες της αγάπης, της φιλοδοξίας και της επιθυμίας για φυγή".

Διαβάστε Επίσης