"Δεν ήμουν ευτυχισμένη" | Η εξομολόγηση της Adele για το διαζύγιο αλλά και τον νέο έρωτα στη ζωή της

Η Adele εξηγεί γιατί πήρε διαζύγιο ενώ "κανείς δεν έκανε τίποτα λάθος".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Adele έχει αλλάξει κι αυτό δεν φαίνεται μόνο στην εμφάνισή της. Στα 33 της χρόνια, η σταρ έχει ήδη μια επιτυχημένη καριέρα, ένα διαζύγιο κι ένα γιο που λατρεύει. Όμως αυτό που την άλλαξε πραγματικά ήταν η απόφαση να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό της και να διεκδικήσει την ευτυχία της.

Η σταρ μίλησε για την εποχή που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον Simon Konecki με τον οποίο ήταν παντρεμένη μόλις ένα χρόνο. Όπως εξομολογήθηκε στη Vogue "δεν ήμουν ευτυχισμένη", έτσι πήρε μια απόφαση που χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να ξεπεράσει και να νιώσει και πάλι καλά. "Κανείς από εμάς δεν πλήγωσε τον άλλο. Ήθελα τον γιο μου να με δει να αγαπώ πραγματικά και να με αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό για μένα" εξήγησε για τον 9χρονο γιο της Angelo, ενώ τόνισε πως "Από τότε βρίσκομαι σε ένα ταξίδι για να βρω την αληθινή ευτυχία". 

Για μεγάλο χρονικό διάστημα εκείνη και ο πρώην συζυγός της κράτησαν μυστικό τον χωρισμό. "Έπρεπε να πάρουμε τον χρόνο μας γιατί υπήρχε κι ένα παιδί. Τον εμπιστεύομαι με τη ζωή μου. Σίγουρα επέλεξα τον ιδανικό άνθρωπο για να κάνω παιδί. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανη" είπε, εξηγώντας ότι με τον πρώην της μένουν αρκετά κοντά και μοιράζονται την κηδεμονία του γιου της.

Διαβάστε Επίσης

Η Adele δυσκολεύεται ακόμα να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι το διαζύγιο επηρέασε τον γιο της: "Εάν μπορέσω να πλησιάσω τον λόγο που έφυγα, που ήταν το κυνήγι της δικής μου ευτυχίας, παρά το γεγονός ότι έκανε τον Angelo δυστυχισμένο- εάν μπορώ να βρω αυτή την ευτυχία και με δει ευτυχισμένη, τότε ίσως μπορέσω να συγχωρέσω τον εαυτό μου".

H Adele που φωτογραφήθηκε τόσο για το τεύχος Νοεμβρίου της αμερικάνικης Vogue όσο και της βρετανικής έκδοσης, μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση της με τον ατζέντη Rich Paul: "Ο Rich μόλις ήρθε απίστευτα. Δεν νιώθω άγχος ή νευρική. Είναι ακριβώς το αντίθετο" εξηγώντας ότι πριν ξεκινήσουν μια σχέση οι δυο τους ήταν φίλοι. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε ένα πάρι πριν λίγα χρόνια, με την Adele να του λέει αστειευόμενη "Θέλεις να συνεργαστούμε, είμαι αθλήτρια πλέον".

Πλέον, η Adele παραδέχεται ότι "είναι τόσο αστείος. Χόρευε και όλοι οι άλλοι απλά κάθονταν κι αυτός απλά χόρευε" εξηγώντας ότι πλέον ξέρει τι θέλει από ένα σύντροφο. "Το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι κάποιον που δεν ξέρει που βρίσκεται ή τι θέλει. Εγώ ξέρω τι θέλω και ξέρω πραγματικά τι δεν θέλω". Όσο για τη δημοσιοποίηση της νέας της σχέσης, δηλώνει πως "δεν ήθελα να γίνει, απλά ήθελα να πάω σε εκείνον τον αγώνα. Απλά μου αρέσει να είμαι μαζί του, το λατρεύω".

Διαβάστε Επίσης