O Billy Crystal είπε την εμβληματική ατάκα από το When Harry Met Sally στα Όσκαρ

Ο Billy Crystal παρουσίασε μαζί με τη Meg Ryan το κορυφαίο βραβείο της 97ης τελετής απονομής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Billy Crystal και η Meg Ryan επανενώθηκαν με αφορμή τα Όσκαρ 2025. Οι δύο πρωταγωνιστές του  When Harry Met Sally βρέθηκαν την Κυριακή 2 Μαρτίου στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία. Το τελευταίο βραβείο της βραδιάς το οποίο παρέδωσαν στην Anora που αναδείχθηκε ο θριαμβευτής των 97ων Όσκαρ.

O Billy Crystal είπε την εμβληματική ατάκα από το When Harry Met Sally στα Όσκαρ

Οι δύο ηθοποιοί ανέβηκαν στη σκηνή υπό τν ήχο του του δημοφιλούς τραγουδιού It Had to Be You, το οποίο ακούστηκε στην επιτυχημένη ταινία του 1989. Στη συνέχεια ο Crystal αστειεύτηκε για τις πολυάριθμες εμφανίσεις του ως παρουσιαστής των Όσκαρ. Συγκεκριμένα, τον έχουμε δει στα βραβεία το 1990, το 1991, το 1992, το 1993, το 1997, το 1998, το 2000, το 2004 και το 2012.

"Είναι υπέροχο που επιστρέφω, γιατί, ξέρετε, δούλευα εδώ", είπε ο 76χρονος Crystal, για να απαντήσει η 63χρονος Ryan: "Αλήθεια; Πότε ήταν η πρώτη φορά;" "Πριν από εννέα σμόκιν", είπε ο κωμικός. "Για την ακρίβεια, η πρώτη φορά που παρουσίασα ήταν πριν από 35 χρόνια αυτόν τον μήνα. Ναι, ξέρω ότι είναι περίεργο. Είναι περίεργο επειδή στη σελίδα μου στο IMDb, είμαι 47 ετών".

Έπειτα, ο Crystal έριξε μια οσκαρική εκδοχή της εμβληματικής ατάκας του από το When Harry Met Sally : "Γιατί όταν έχεις την ευκαιρία να είσαι νικητής Όσκαρ για το υπόλοιπο της ζωής σου, θέλεις το υπόλοιπο της ζωής σου να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό".

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάνουν reunion φέτος. Οι δύο τους εμφανίστηκαν σε μια διαφήμιση του Super Bowl, όπου αναπαρήγαγαν την εμβληματική σκηνή του ψεύτικου οργασμού τους στο Katz's Deli της Νέας Υόρκης. O Crystal δήλωσε στο People ότι η χρονική στιγμή ήταν κατάλληλη για να επανεμφανιστεί η αγαπημένη ταινία, που έγραψε η αείμνηστη Nora Ephron.

Διαβάστε Επίσης